З Божою поміччю! Україна пермагає Мальту на виїзді

Сьогодні збірна України зіграла проти Мальти у виїздному матчі в рамках 8-го туру групового етапу відбору на Євро 2024 і не без нервів забрала три очки.

Фото: УАФ

Мальта 1:3 Україна

Голи: Мбонг 12′, — Камензулі (аг) 38′, Довбик (пен) 43′, Мудрик 85′.

Попередження: Марколіні (за межами поля) 59′, Пізані 90+3′, — Матвієнко 31′, Зубков 90+3′.

На самому початку матчу Українці пропустили голи, центральні захисники пробігли у невідомому напрямку повз м’яч, дозволивши мальтійському нападнику відкрити рахунок у матчі.

Контролювати гру українцям не вдавалось, але футбольний Бог допоміг нам забити. Після прострілу Георгія Судакова, центральний захисник Мальти хотів вибити м’яч, натомість послизнувся і зрізав його у власні ворота.

До перерви підопічні Реброва зуміли вийти вперед. Михайло Мудрик, який виділявся увесь матч, прорвався в штрафну площу суперників де його збили, тим самим гравець “Челсі” заробив для нашої збірної пенальті. До м’яча підійшов Артем Довбик і впевнено реалізував 11-метровий стандарт.

По-перерві збірна України всерівно не змогла повністю заволодіти грою, синьо-жовті гостро атакували, але Мальта теж іноді відпдовідала.

Але крапку у матчі поставив гравець, який на нашу думку найкраще провів цей жовтневий збір. Михайло Мудрик втік від втомленого захисника і з-за меж штрафної забив шикарний дебютний гол у складі збірної України.

Таким чином Україна посідає друге місце в групі завдяки тому, що Англія обіграла Італію. Тепер на команду Реброва чекає вирішальний матч проти Скуадри Адзурри який відбудеться 20 листопада.

Новини партнерів

Комментарии: