Екс-гравець “Арсеналу” Пол Мерсон: Ми хочемо бачити у Мудрика постійно високий рівень

Колишній гравець “Арсеналу” Пол Мерсон висловив свою думку про Михайла Мудрика з “Челсі” перед матчем з “канонірами” у 9-му турі АПЛ.

Embed from Getty Images

“Під час зустрічі цих команд ім’я Михайла Мудрика завжди пов’язане з трансферними чутками. Цей молодий хлопець приїхав з країни, де триває конфлікт, і це безперечно впливає на його гру. Він також має друзів в Україні, і це негативно впливає. менше, за таку суму не підписують, якщо ти поганий гравець.

Ми бачили моменти, коли він грав на рівні 4 із 10, а потім іноді на 8, але нам потрібна стабільність. Ми хочемо бачити в нього постійно добрий рівень на рівні 7 та 8.

Минулого тижня він забив гол “Фулхему”, але після цього не влучив у стартовий склад на матч із “Бернлі”. Можливо, йому просто потрібно набрати форми.

Крім того, він був одним із головних виконавців у збірній Україні цього тижня, що, ймовірно, зміцнило його впевненість. Можливо, Почеттіно вирішить дати йому шанс проти “Арсеналу”, і це є ризик, який варто прийняти.

Рахім Стерлінг має розпочати матч на правому фланзі та використати свою перевагу, якщо Олександр Зінченко перейде в центр поля та залишить позицію лівого захисника.

У суботу на нас чекає справжнє тактичне протистояння. “Арсенал” – це чудова команда, тоді як “Челсі” тільки починає свій шлях”, – заявив Мерсон для Sky Sports.

“Челсі” придбав Мудрика у “Шахтаря” взимку за 70+30 мільйонів євро. Раніше “Арсенал” також цікавився ним.

Лондонське дербі відбудеться завтра, 21 жовтня, із початком о 19:30.

Новини партнерів

Комментарии: