Анонс та прогноз матчу УПЛ “Оболонь” – “Зоря”. 20.10.2023


Оболонь зіграє із Зорею. Анонс та прогноз матчу УПЛ на 20.10.2023.

Фото: “ratingbet”

Виходячи з того, що Зоря мала грати з Маккабі, але через конфлікт в Ізраїлі, перший матч було відкладено, команда Кривенцова може зосередитися повністю на УПЛ. Особливо важливо це, враховуючи поточне положення в турнірній таблиці, де кожен бал цінний, особливо в грі проти новачка ліги, який, хоч і непохитний, але все ж новачок.

“Оболонь”

Оболонь успішно адаптувалася до нових умов та вже зробила помітний внесок у чемпіонат. Вони здобули перемогу над Дніпром-1, перемогли Динамо у Кубку, та провели конкурентні матчі з Динамо та Шахтарем у чемпіонаті. Валерій Іващенко формує команду, яка не відчуває страху перед престижними суперниками, і це надає їй унікальності. Команда готова до нового виклику, якого вони готуються в одинадцятому турі.

Після паузи на матчі збірних, Оболонь здобула третю перемогу в чемпіонаті, перемігши Металіст 1925 року. Це також дало їм можливість відновитися та зарядитися енергією перед новою серією матчів. Ігор Краснопір, наприклад, брав участь у іграх молодіжної збірної України проти Люксембургу та Англії.

“Зоря”

У Зорі щільний розклад, з одним або навіть двома матчами на тиждень. Найближчі тижні будуть насичені відповідальними іграми, і УЄФА відклав матч із Маккабі на 25 листопада. Зоря висловила своє незадоволення цим рішенням.

Тим не менш, вони готові грати, коли це потрібно. Ліга конференцій важлива для Зорі, але також важливо утримувати позиції в УПЛ. Старт сезону був невдалим для луганчан, тому їм не можна собі дозволити помилок. Перебувати у зоні перехідних матчів – неприйнятно.

У Зорі немає дискваліфікованих гравців, але є сумніви щодо готовності Джордана, і, можливо, він не зможе зіграти проти Оболоні.

Після змін в Оболоні, це буде їхня перша офіційна зустріч із Зорею. У попередньому юридичному статусі команди вони грали в сезоні 2010/11, і в тих матчах був лише один забитий м’яч.

Прогноз

Оболонь не є фаворитом у цьому матчі, але вони йдуть до нього з вищою позицією у турнірній таблиці. Навіть у разі перемоги, Зоря не наздожене їх, але Зоря має два матчі в запасі в порівнянні з Оболонню. Наш прогноз на матч – нічийний результат.

Новини партнерів

Комментарии: