Мудрик забиває дебютний гол на Стемфорд Брідж, а “Челсі” втрачає перемогу в матчі з “Арсеналом”

Сьогодні у лондонському дербі “Челсі” приймав “Арсенал” у рамках 8-го туру АПЛ. Українці Михайло Мудрик та Олександр Зінченко протистояли один одному.

Embed from Getty Images

“Челсі” 2:2 “Арсенал”

Голи: Палмер (пен) 15′, Мудрик 48′, — Райс 77′, Троссард 84′.

Попередження: Палмер 8′, Сілва 44′, Кукурелья 71′, — Зінченко 11′, Нкетіа 89′, Вайт 90+1′.

Матч на диво, розпочався із домінування “Челсі”. І вже на 15-ій хвилині Михайло Мудрик завдяки своїй активності заробив пенальті, який вдало реалізував Коул Палмер.

Дальше була хороша гра від “синіх”, гострі атаки та вдалі дії в обороні – те, на що так давно чекали їхні фанати. У першому таймі, ще відзначимо один з моментів як Олександр Зінченко збив з ніг Мудрика та заробив жовту картку, коли той вибігав у контратаку.

Після перерви “Челсі” знову насідали на ворота “Арсеналу” і перший свій гол на “Стефорд Брідж” зміг забити українець під 10 номером. Михайло Мудрик пробігав по флангу і закинув м’яч за комірець Давіду Раї, оформивши шикарний гол.

Дальше активізувались “каноніри”. Голкіпер “Челсі Роберт Санчес відав передачу точно на ногу супернику, а Деклан Райс просто забив у порожні ворота. І вже наприкінці матчу підопічні Мікеля Артети змогли вирвати нічию завдяки голу Леандро Троссарда.

У підсумку, “Арсенал” так і не зазнав ще жодної поразки у цьому сезоні, розділяючи перше місце з “Ман Сіті”, а “Челсі” показав пристойну гру, але так і не зміг втримати перемогу.

Новини партнерів

Комментарии: