Андрій Шевченко: «В «Челсі» я був лише тінню того гравця, яким був раніше»

У новій автобіографії «Моє життя, мій футбол» легендарний українець згадав про складнощі, які пережив під час перебування у лондонському клубі.

Embed from Getty Images

«Я хотів би, щоб люди зрозуміли, що мої складнощі були пов’язані з фізичними проблемами. Вболівальники прекрасно прийняли мене, але, на жаль, я так і не зміг продемонструвати свій максимум. Я боявся, що мені доведеться піти з футболу.

Мені було шкода людей і клуб. Я б віддав увесь світ заради того, щоб повернути їхню прихильність до мене. Натомість я був зломлений. Я зробив, усе що міг і виклався на максимум – це мій підхід. Але все ж я розумів, що мій двигун працює не так, як слід.

Газети сильно критикували мене, але лише я знав, у чому справа – в тій проклятій втомленості, яка все ніяк не проходила. Під час операції на грижі щось пішло не за планом. Я не повернувся до своєї колишньої форми.

Я втратив усі сили. Я перебував на піку форми – це найбільш непідходящий момент для травми. Я був лише тінню того гравця, яким був раніше», – розповів Шевченко.

Новини партнерів

Комментарии: