Беллінгем прокоментував свою перемогу у номінації «Копа Трофі»

20-річний півзахисник мадридського «Реала» та збірної Англії Джуд Беллінгем висловився про свою перемогу в номінації на «Копа Трофі» – престижну нагороду найкращому молодому гравцю світу від видання France Football. Раніше стало відомо, що власником “Копа Трофі” у 2023 році став саме Беллінгем.

Embed from Getty Images

“Дуже радий. За цією нагородою – велика щоденна праця, яка дозволяє мені якісно виконувати свою роботу на полі. Висока оцінка і визнання іншими людьми твоєї праці – це дуже приємно, гордий цим. Рік був чудовим, але для мене пріоритет – трофеї з командою. Тепер я член величезної родини – найбільшого клубу світу. Хотів би продовжувати бути таким самим сильним для моїх партнерів по «Реалу», наших уболівальників, співробітників клубу. Цього сезону «королівський клуб» завоює трофеї, дуже сподіваюся на це», – цитує Беллінгема прес-служба «Реала».

Нагадаємо, що Беллінгем перебрався до «Реалу» з дортмундської «Боруссії» минулого літа. Сума трансферу становила 103 мільйони євро. Джуд відразу став одним із ключових виконавців у команді Карло Анчелотті.

Новини партнерів

Комментарии: