“Арсенал” – “Севілья”. Анонс та прогноз матчу Ліги чемпіонів 8 листопада 2023

8 листопада відбудеться один із центральних матчів вечора Ліги чемпіонів – «Арсенал» – «Севілья». Чи зможе іспанська команда похитнути стійкість команди Мікеля Артети?

Більшість експертів віддають перевагу в даному матчі «Арсеналу», а любителі азарту поспішають зробити ставки на свого фаворита. Кожен бажаючий випробувати удачу може легко вибрати онлайн-платформу, яка сподобається вигідними коефіцієнтами та інтерфейсом. Одна з міжнародних букмекерських компаній Вet 365 пропонує поринути у світ ставок на результати футбольних матчів усіх топ-турнірів. Окрім великого вибору спортивних подій та різноманітності ставок Betshop надає своїм клієнтам живі трансляції змагань, що робить платформу ще більш привабливою.

А тепер я повернуся до нашого матчу і намагатимуся детально проаналізувати ситуацію, в якій знаходяться команди перед четвертим туром Ліги чемпіонів.

Арсенал

Після шестирічної перерви «каноніри» бадьоро увірвалися до Ліги чемпіонів. Розгромили ПСВ, забивши чотири   нерозділені м’ячі, забрали перемогу у «Севільї» у першому матчі (2:1). Поразка від “Ланса” (2:1) поки не зіпсувала загальний вигляд. «Каноніри» посідають перше місце у групі. В АПЛ команда Артети впевнено крокує у першій п’ятірці. Не без промахів, звісно. Як, наприклад, прикра поразка від “Ньюкасла” (1:0) четвертого листопада. Зіпсував настрій та матч у Кубку Ліги з «Вест Хемом», у якому «Арсенал» пропустив три м’ячі, а відповісти зміг лише одним голом престижу. Все це говорить про те, що проблеми у «Арсеналу» таки є.

Embed from Getty Images

У складі «Арсеналу» перед матчем із «Севільєю» присутні втрати. Габріель Жезус травмований. Немає гарантії, що зможе вийти на поле і Едегор (у матчі з Ньюкаслом капітан не грав). Однак у розпорядженні Артети є Нкетіа, який впевнено виглядає цієї осені, Мартінеллі, Сака, Деклайн Райс, Зінченко, Троссард, Саліба. Ці футболісти здатні зробити результат.

«Севілья»

«Севілья» в сезоні 2023/2024 трохи гальмує. Поки що «червоно-білі» посідають третє місце у групі після двох нічиїх (з «Лансом» – 1:1; ПСВ – 2:2) та програшу у матчі з “Арсеналом” – 1:2. У Ла Лізі у «Севільї» дуже сумне. становище: 15-е місце, всього 17 забитих голів та катастрофічна близькість до зони вильоту. Результат команди змусив керівництво клубу зробити кардинальний крок у бік змін. Хосе Луїса Менділібара було звільнено. Біля керма команди тепер Дієго Алонсо. Поки що змін на краще немає. У 12-му турі Ла Ліги (04.11.2023) «севільцям» не вдалося обіграти «Сельту», яка знаходиться у зоні вильоту. І це при тому, що «Севілья» з 65-ї хвилини грала в більшості, оскільки Ренато Тапіа отримав червону картку.

У складі «Севільї» є криза. Дієго Карлос та Маракао фізично не готові до таких матчів. Серхіо Рамос може пропустити матч через травму. Адже його досвід допоміг би «севільцям». Вся надія на Юссефа Ен-Несірі та Лукебакіо, яким вдається не дуже багато, але забивати.

Очні зустрічі

Усього команди зустрічалися п’ять разів. На рахунку “Арсеналу” три перемоги, включаючи матч третього туру Ліги чемпіонів 2023/2024. 2007 року «каноніри» розгромили «севільців» з рахунком 3:0 у Лізі чемпіонів. А в 2022 році в Кубку Емірейтс у ворота «Севільї» влетіло шість м’ячів від «Арсеналу». Однак, двічі «каноніри» і програвали (1:2 – 2017; 3:1 – 2007).

Прогноз

Арсенал виглядає на домашній арені цілком впевнено. Думаю, «Севільї» буде дуже складно протистояти «канонірам», які мріють підняти собі настрій після поразки від «Ньюкасла» (АПЛ) та «Вест Хема» (Кубок Ліги). Швидше за все, перевага буде на боці команди Мікеля Артети. >

Але не варто забувати, що «севільці» вміють зібратися та вжалити суперника. Виходячи з цього, можна очікувати голів від обох команд із мінімальною перемогою «канонірів».

Які коефіцієнти пропонують букмекерські контори

  • Перемога «Арсеналу» – 1,85
  • Перемога «Севільї» – 4,45
  • Нічча – 3,85
  • Тотал  Б2,5 – 1,82
  • Тотал М2,5 – 2,11

Мені здається, що ми також побачимо багато жовтих карток. Арбітр матчу Іштван Ковач дуже любить роздавати “гірчичники”. Якщо у «Арсеналу» з дисципліною все добре, то у «Севільї» вона більш негативна. Відповідно, можна розглянути для ставок і тотал на жовті картки.

Загалом, гадаю, матч буде дуже захоплюючим.

Новини партнерів

Комментарии: