Прогноз та анонс “Реал” Мадрид – “Брага” матч 8 листопада 2023 року

У цьому турі Ліги чемпіонів буде одразу кілька протистоянь між представниками сусідніх країн, Іспанії та Португалії. Так, сьогодні між собою зіграють мадридський Реал із Брагою. Що зможуть придумати гості у цій парі? На сайті розміщено прогноз до матчу 8 листопада 2023 року.

Фото: ratingbet

“Реал” (Мадрид) має намір цього сезону знову стати №1 в Іспанії та Європі

“Королівський клуб” і в минулій темпораді взяв чимало різних трофеїв. Але при цьому Карло Анчелотті та його підопічні явно не могли записати собі в актив 2022/2023, оскільки і на євроарені у справі вилетіли у півфіналі від Манчестер Сіті, і у Прімері безнадійно відстали від Барселони. У неї нещодавно взяли реванш, вигравши за рахунок дубля Белінгхема “Ель Класіко”. І паралельно “галактикос” зазвичай солідно виглядають на груповому етапі Ліги чемпіонів. Так, обходиться без розгромів: 1-0 з Уніоном, 3-2 з Наполі, 2-1 у Португалії, але головне квиток у плей-офф майже в кишені. Якщо і зараз перемогти, перепустка туди буде оформлена остаточно.

“Брага” – не частий гість у цьому турнірі

Архієпископи загалом стабільно непогані, і постійно виступають на міжнародній арені, добиваючись загалом непоганих результатів. Але все ж таки їх ніша – це четверте місце в Прімейрі. І тільки іноді, як минулого сезону, вдається замахнутися на щось більше. Фінішувавши третіми, підопічні Артура Жорже вирушили до Ліги чемпіонів. Там вони починали у кваліфікації, і вибили послідовно Бачку-Тополу та Панатінаїкос. Але вже в групі були поразки обом фаворитам, Наполі з Реалом (по 1-2), і лише дебютанта, берлінський Уніон, наприкінці поєдинку в столиці Німеччини дотиснули, вигравши 3-2. Якщо не хочеться погоджуватися на 3-тє місце, треба було б виграти зараз, або хоча б зачепитися за нічию.

Попередні матчі

У третьому турі клуби вперше зустрілися на полі.

Прогноз на матч “Реал” (Мадрид) – “Брага” 8 листопада:

“Вершкові” сильніші, і з цим немає сенсу сперечатися. Але не позбавлені проблем, у тому числі в обороні, тому використовуємо варіант з “обидві заб’ють” (коефіцієнт – 1,77).

Новини партнерів

Комментарии: