“Зоря” – “Маккабі” Тель-Авів. Анонс та прогноз на матч 9 листопада 2023 року

Сьогодні луганська “Зоря” проведе зустріч із тель-авівським “Маккабі” у Лізі Конференцій, пропонуємо до вашої уваги прогноз на матч цих суперників.

Фото: ratingbet

“Зорі” треба ставити на єврокубки

У “Зорі” серйозні проблеми на внутрішній арені, команда вже вилетіла з національного кубка, а в чемпіонаті перебуває в зоні перехідних матчів, займаючи 13-й рядок. В останньому турі “мужики” не змогли дотиснути одного з прямих конкурентів в особі “Вереса” – 2:2, суперник зрівняв рахунок наприкінці матчу. Відставання від прохідного 12-го місця складає два очки, причому є дві гри в запасі. Перед цим протистоянням у клубу немає кадрових втрат.

Непередбачуваний “Маккабі”

Важко зрозуміти, в якому стані перебувають футболісти на тлі подій у країні, команда не грала вже більше місяця, так і форму можна втратити. Після п’яти турів чемпіонату “Маккабі” йшов першим, набравши 13 очок, клуб, напевно, має намір боротися за титул. Зі змінним успіхом столичний колектив грає в Лізі конференцій, оскільки обіграв удома несильний “Брейдаблік” – 3:2, а також без шансів поступився на виїзді досвідченому “Генту”. Команда йде другою у групі, після двох матчів, відстаючи всього на очко від другої позиції. Щонайменше двоє футболістів змушені пропустити цю битву.

Прогноз на матч “Зоря” – “Маккабі” Тель-Авів 9 листопада:

Раніше команди ніколи між собою не грали, а майбутня битва пройде на нейтральному полі. “Маккабі” котирується фаворитом, хоча це виглядає дивно з огляду на той факт, як грали команди у групі. Нагадаємо, зустріч третього туру суперників було перенесено. Хоч “Зоря” і не в найкращій формі, хлопці у єврокубках серйозно викладаються. Ми вважаємо перспективною ставку на успіх українського клубу з форою +1 гол.

Новини партнерів

Комментарии: