“Наполі” знову хотів домовитись з Антоніо Конте

Згідно з повідомленнями, “Наполі” знову зв’язувався з Антоніо Конте, щоб спробувати переконати його взятися за роботу, перш ніж звернутися до Вальтера Маццаррі.

Embed from Getty Images

Президент Partenopei Ауреліо Де Лаурентіс нарешті вирішив звільнити Руді Гарсію після невражаючого чотиримісячного періоду на посаді. Французький тренер не зміг відтворити електрику, яку бачив під керівництвом Лучано Спаллетті під час їхнього успіху в скудетто минулого сезону.

Де Лаурентіс розглядав можливість звільнити Гарсію на початку цього сезону, і його найкращим вибором для заміни був Конте, який зрештою відмовився від роботи, оскільки не хотів починати в середині сезону.

Як повідомляє Il Mattino через TMW, після рішення звільнити Гарсію після поразки «Наполі» від «Емполі», Де Лаурентіс зв’язався з Конте, щоб спробувати знову переконати його приєднатися до клубу в середині сезону. Його підхід був відхилений, і він звернувся до Ігоря Тудора, а потім до Вальтера Маццаррі.

Маццаррі підписав семимісячний контракт з “Наполі” і, як очікується, цього сезону просто виконуватиме функції опікуна клубу, доки не буде обрано нового тренера наступного літа.

Новини партнерів

Комментарии: