Анонс та прогноз матчу Кіпр – Іспанія 16 листопада 2023 року

16 листопада свою зустріч у рамках кваліфікації до Євро-2024 проведуть Кіпр – Іспанія.

Фото: ratingbet

Кіпріоти безнадійні аутсайдери групи

Від Кіпру ніхто не очікував прориву в цьому відборі, адже суперники були вищими за клас, але команда грає гірше, ніж багато хто очікував. Після семи матчів 0 очок та різниця м’ячів 2:25, звичайно, такі цифри засмучують. Причому наступний матч останній, тому всім зрозуміло, що зачепитися за очки проти іспанців неймовірно складно, особливо за таких розкладів. У майбутній битві було б непогано уникнути розгромної поразки.

Іспанці вже впоралися з основним завданням

«Червона фурія» вже гарантувала собі путівку на Євро-2024, але не забезпечила собі перше місце у групі, іспанці мають однакову кількість очок із Шотландією, але випереджають конкурента по різниці м’ячів. В останньому турі команда здолала у гостях Норвегію – 0:1, чим позбавила шансів Холанда та компанію потрапити на Євро через кваліфікацію. Проблем у майбутній битві не повинно виникнути, хоча треба уникнути самовпевненості.

Особисті зустрічі

У матчі першого кола іспанці відверто знущалися вдома над суперником, здобувши перемогу з рахунком 6:0. До 70-ї хвилини Кіпр поступався з різницею лише два м’ячі, але потім посипалися голи.

Прогноз на матч Кіпр – Іспанія

Зустрінуться команди абсолютно різного рівня, Кіпр не має турнірної мотивації, хіба що команда хоче набрати хоч якісь очки. Іспанці гратимуть на перемогу заради свого престижу та можливості залишитися лідерами групи. Букмекери не сумніваються у перемозі гостей, ми теж такої думки, пропонуємо поставити на успіх «червоної фурії» з форою -2,5 гола.

Додамо, що цей матч розсудить український арбітр Микола Балакін.

Новини партнерів

Комментарии: