Анонс та прогноз на матч Вірменія – Уельс 18 листопада 2023 року

Серед протистоянь, запланованих на суботу, ми звернули увагу на протистояння Вірменії – Уельсу.

Фото: ratingbet

Вірмени майже самоусунулися від боротьби за другий рядок

Кваліфікація складалася для вірменів добре, здавалося, команда здатна боротися за вихід із групи, однак, одне очко в трьох останніх матчах майже не залишає шансів. Зараз збірна йде четвертою у групі, відстаючи від Уельсу та Хорватії на три очки, саме проти цих суперників доведеться провести останні дві зустрічі, тож теоретично ще можна потрапити на Євро, але потрібні лише перемоги. Вірменія дуже ускладнила завдання, коли поступилася в останньому турі на виїзді аутсайдеру Латвії – 0:2.

Валійці зберігають шанси на Євро

Розклад групи Dв кваліфікації до Євро непростий, Туреччина лідер групи, а ось друге місце ділять Уельс і Хорватія, відстаючи від першого рядка на 6 очок, при цьому є гра в запасі. Валлійці випереджають конкурентів за рахунок особистих зустрічей, тому все в їхніх руках, їм треба обіграти вірмен у гостях, а потім у своєму лігві турків. В останньому турі збірна Уельсу здобула найважливішу домашню перемогу над збірною Хорватії – 2:1, тепер усе залежить від фінішу.

Особисті зустрічі

Протистояння першого кола видалося видовищним, вірмени зуміли здобути несподівану виїзну перемогу з рахунком 4:2.

Прогноз на матч Вірменія – Уельс 18 листопада

Нас чекає складна битва, яка може закінчитися з будь-яким результатом, на папері гості невеликі фаворити, але забрати три очки буде складно. Вірмени зберігають лише теоретичні шанси на вихід із групи, хоча можуть усі зіпсувати супернику. Ми вважаємо за прийнятний варіант зі ставкою на обмін забитими м’ячами.

Новини партнерів

Комментарии: