Деталі про матч Україна – Італія: де і коли пройде, продаж квитків

11 жовтня стало відомо, коли відбудеться остаточна кваліфікаційна гра у межах відбору до Євро-2024. Таким чином, Україна зустрінеться з Італією 20 листопада у німецькому Леверкузені. Тим часом продаж квитків на цю подію стартував ще 31 жовтня цього року.

Embed from Getty Images

Команда Реброва буде представляти нашу країну у матчі, який проведуть на “БайАрені”. Цей майданчик було погоджено керівництвом “Баєр” на прохання української футбольної асоціації. А, щоб весело провести час, є можливість безкоштовно запустити автомати ВІП казино, які доступні у цілодобовому режимі.

За словами В. Костюченка (віцепрезидента УАФ), асоціація щиро вдячна німецьким партнерам за таку гарну можливість. Також, він подякував керівникам німецької команди “Баєр” за підтримку українського футболу та плідну співпрацю. У відповідь, гендиректор “Баєр” Ф. Карро заявив, що українці, що мешкають на території Рейнської землі, матимуть змогу підтримати свою збірну та насолодитися захоплюючим святом футболу.

Яким чином можливо придбати квитки

Взагалі, процедура продажу квитків на кваліфікаційну зустріч між Україною та Італією включає кілька етапів. Як видно на сайті УАФ, перші продажі було проведено для шанувальників футболу з України, які мають криптогаманці, з 31 жовтня до 2 листопада. Далі йдуть два інших етапи:

  • З 2 по 7 листопада на сайті “МТікет” додалися інші засоби розрахунку, включно з банківськими картками;
  • З 8 числа і до самої дати матчу, квитки продаватимуться на платформі “БайАрени” для всіх любителів футболу, включно з українцями.

Перш ніж придбати квиток, українцям буде потрібно пройти верифікацію. Процедура відбувається автоматично та враховує: мобільний номер, IP-адресу та дані фактичного проживання. При цьому, пріоритетом у продажу є вболівальники, що мешкають в Україні.

Щодо вартості тікетів, вона починається від 15 євро, що складає приблизно 570 грн. Але, якщо люди бажають опинитися у Віп-зоні, доведеться сплатити 290 євро з податком. Перепустка “Віп” також дозволяє скористатися рестораном, де надаватимуться напої та їжа.

Цікаві факти про збірні України та Італії

Україна почала виборювати місце у Євро-2024 з поєдинку з британською збірною 26 березня. Але, тоді наша команда поступилася англійцям з рахунком 0:2. При цьому, матчі, що відбулися у червні, дали українцям більше приводів радіти. Тут, наша збірна перемогла Північну Македонію (3:2) та Мальту (1:0). У цей період командою керував С. Ребров.

Embed from Getty Images

Цікаво, що після п’яти кваліфікаційних зустрічей, Україна здобула 7 очок. Також, команда Реброва поділяє 2-4 позиції у групі С з італійцями та македонянами. А щодо лідерства, з 13 очками у таблиці опинилася Англія.

І останнє, відомо, що під час зустрічі України та Італії у Німеччині у команди італійців буде невеликий брак гравців. Зокрема, до серпня 2024 року було дискваліфіковано хавбека Сандро Тоналі. У жовтні його було викрито на нелегальних спортивних ставках, але натомість п’яти років, він отримав “вимушену відпустку” лише на 10 місяців. Під час “відпочинку”, Сандро повинен буде пройти лікування від лудоманії та зробити 16 публічних звернень щодо цієї проблеми у суспільстві.

Новини партнерів

Комментарии: