“Мілан” спробує підписати Девіда з “Лілля” в січні

Згідно з повідомленнями, “Мілан” спробує підписати нападника “Лілля” і гравця збірної Канади Джонатана Девіда в січневе трансферне вікно. 

Embed from Getty Images

Ні для кого не секрет, що “россонері” шукають нового центрального форварда, з яким можна було б конкурувати та замінити нинішнього гравця Олів’є Жиру, якому наприкінці вересня виповнилося 37 років. 

Поточні резервні варіанти “Мілана” включають 23-річного новобранця Ноа Окафора та колишнього форварда “Фіорентини” Луку Йовіча.

Їм обом потрібно буде активізуватися за відсутності Жиру в наступних двох матчах, оскільки француз відбуває дискваліфікацію після отримання червоної картки на 93-й хвилині проти “Лечче” минулих вихідних. 

Тим часом «Мілан» вже планує майбутнє, і, як повідомляє La Gazzetta dello Sport, він хотів би запропонувати альтернативний варіант якнайшвидше. 

Девіда вважають нападником, який виконує всі вимоги “Мілана”. Він пропонує інший набір характеристик, ніж Жиру, і має великий досвід як для 23-річного гравця. 

Його контракт закінчується влітку 2025 року, що означає, як повідомляє La Gazzetta, що трансфер у січні не є безсумнівним. 

Повідомляється, що “Лілль” запросить ціну в районі 40 мільйонів євро, яку “Мілан” сподівається знизити. 

Новини партнерів

Комментарии: