Олександр Зінченко – найкращий гравець матчу “Арсенал” – “Брентфорд”


Олександр Зінченко був визнаний найкращим гравцем у матчі між “Арсеналом” та “Брентфордом” згідно зі статистичними порталами. Його виступ у цій зустрічі оцінено на 7.7 та 8.5 балів за версіями whoscored та sofascore відповідно.

Embed from Getty Images

Захисник провів весь поєдинок, виявившись успішно як в обороні, так і в атаці. Зінченко створив 0.27 очікуваних асистів, віддав дві ключові передачі, які призвели до ударів по воротах, та сприяв у створенні однієї гольової атаки. Точність його передач склала 93%, при успішній реалізації 70 із 75 передач.

Крім того, українець виявився дуже корисним у захисті, зокрема рятуючи ворота “канонірів” після удару головою суперника.

Єгор Ярмолюк уперше вийшов на поле у стартовому складі за “Брентфорд”. Півзахисник провів 72 хвилини, після чого його замінили. Його гра оцінена на 6.8 балів за версією sofascore та 6.4 бала за версією whoscored, що становить середній показник у команді.

У дебютному старті Ярмолюк продемонстрував упевненість у півзахисті та зробив внесок у утримання нічийного рахунку до своєї заміни.

Новини партнерів

Комментарии: