Сікан: Нуль очок – це не привід втрачати самовладання


Сікан висловився після гри з Антверпеном: Важливо вміти впоратися з поразкою. Нуль очок – це не привід втрачати самовладання… Футбольний нападник “Шахтаря” Данило Сікан поділився своїми враженнями про перемогу над “Антверпеном” (1:0) у 5-му турі Ліги чемпіонів.

Embed from Getty Images

– Наскільки важливою є ця перемога для вас і для всієї команди?

  • Дуже важлива. Стан поля не дозволяв грати в наш стиль та контролювати м’яч. Але ми впоралися зі своїм завданням, повністю вклали у гру.

– Видно було, що тебе часто фолили…

  • Ну, це частина моєї ролі – створювати боротьбу, змушувати суперників робити фоли. Це допомагає нам створювати стандарти, з яких ми можемо забивати голи.

– “Шахтар” виглядав більш переконливо у першому таймі. У другому вони віддали перевагу “Антверпену” чи самі взяли ініціативу?

– Я гадаю, самі. Ми, можливо, дуже багато грали від результату, знаючи, що ми ведемо в рахунку, і фізично втомилися. Їм набагато легше з огляду на відсутність проблем у їхній країні.

  • Що сказав тренер у перерві?

– Нічого особливого, просто наголосив, що нам потрібно покращитись у другому таймі та приділити більше уваги обороні.

– Після матчу була певна емоційна напруга. Сталася бійка?

  • Ні, нічого подібного. Просто їм не сподобалося, як ми поводилися на полі. Але арбітр їм щось сказав… Важливо вміти програвати. У них нуль очок, і в такій ситуації важливо поводитися адекватно, а не критикувати або вказувати, як їм грати. Вважаю, що це несправедливо.
  • У роздягальні було галасливо. Як святкували перемогу?

– Звичайно, всі були сповнені емоцій, ми раділи та забезпечили собі місце у єврокубках. Це завжди позитивно, не лише для команди, а й для країни.

  • “Шахтар” прагне участі в Лізі Чемпіонів?

– Звісно, це також буде важливим досягненням у європейських змаганнях.

Новини партнерів

Комментарии: