У “Брайтоні” хочуть продовжити контракт із Де Дзербі

Тренер «Брайтона» Роберто Де Дзербі наразі перебуває у процесі переговорів із клубом щодо продовження свого контракту. Він підкреслив, що активно веде діалог із керівництвом, прагнучи досягти згоди.

Embed from Getty Images

“Ми обговорюємо питання. Зазвичай я намагаюся створювати робочу обстановку, яка приносить мені задоволення і радість. Я почуваюся чудово в «Брайтоні». Головна мета – переконатися, що наші амбіції відповідають одна одній. Для мене велика честь працювати тут. Мені не потрібно прагнути до чогось вищого; головне – серйозна робота з талановитими гравцями. Визначення спільної мети є ключовим аспектом”, – зазначив Де Дзербі.

Італієць, який очолив клуб у вересні 2022 року, висловив свою відданість та задоволення роботою у «Брайтоні». У поточному сезоні він досяг того, що команда досягла плей-офф Ліги Європи, займаючи восьме місце в Прем’єр-лізі після 14 турів.

Діючий контракт тренера розрахований до літа 2026 року, і продовження угоди перебуває у процесі обговорення. Раніше надійшла інформація про контакти з “Реалом”.

Новини партнерів

Комментарии: