Анонс та прогноз матчу “Динамо” – “Металіст 1925”. 07.12.2023

7 грудня свою пропущену зустріч у рамках УПЛ проведуть “Динамо” Київ – “Металіст 1925”.

Фото: ratingbet

Кияни можуть дістати лідерів

Поки що сезон для “Динамо” складається не найкращим чином, команда не змогла пробитися навіть до групи Ліги конференцій. У чемпіонаті кияни йдуть лише шостими, хоча потенційно можуть стати лідерами, адже відставання від першого рядка складає 11 очок, причому є чотири зустрічі в запасі. Свій останній матч динамівці виграли вдома у “Руху” з рахунком 2:0. Поки команда не показує стабільної гри та результатів, а головний тренер Олександр Шовковський лише виконує обов’язки після відставки Луческу.

“Металіст 1925” видає серію невдач

Від харківського клубу не очікували визначних результатів цього сезону, а команда і не вражає, займаючи 11-й рядок в УПЛ, відрив від небезпечної зони становить лише два очки. В останньому тур клуб поступився “Шахтарю” з рахунком 0:2, ця поразка стала третьою поспіль. За таких розкладів основне завдання полягає в тому, щоб зберегти прописку у найсильнішому українському дивізіоні.

Особисті зустрічі

Якщо згадати минулий сезон, команди двічі грали між собою внічию – 0:0 та 1:1.

Прогноз

На вулиці вже не найкраща футбольна погода, тому гравцям непросто буде показати свої найкращі якості. За таких умов завжди легше аутсайдерам, які грають в обороні та стримують атаки. Динамівці котируються великими фаворитами, хоча тут можуть виникнути неабиякі проблеми. Ми вважаємо прийнятною ставку на тотал менше 3 голів.

Новини партнерів

Комментарии: