Хабі Алонсо – найкращий тренер першої половини сезону (Goal)

Хабі Алонсо визнаний найкращим тренером першої половини сезону згідно з оцінкою Goal.

Embed from Getty Images

Іспанець досягнув дивовижних результатів у Бундеслізі. Перед тим, як Алонсо взяв на себе управління “Байєром”, клуб займав 17-е місце в чемпіонаті, але під його керівництвом “леверкузенці” піднялися на 6-е місце. У поточному сезоні команда продемонструвала видатні результати, лідируючи у турнірній таблиці з 13 перемогами, 3 нічиїми та 4 очками переваги над найближчим переслідувачем.

На другому місці розташувався Унаєм Емері. Під його керівництвом “Вілла” стали однією з найкращих команд Прем’єр-ліги, перевершивши за очками більшість клубів за календарний рік, за винятком “Манчестер Сіті”.

Третій рядок посів тренер “Жирони” Мічел, який також продемонстрував вражаючі результати з каталонською командою. Мало хто очікував, що до кінця першого півріччя вони боротимуться за чемпіонство з такими суперниками, як “Барселона” та “Реал”.

До рейтингу також увійшли такі тренери, як Тьяго Мотта, Анже Постекоглу, Сімоне Інзагі, Себастьян Хенесс, Юрген Клопп, Франческо Фаріолі, Мікель Артета, Карло Анчелотті, Петер Бош, Дієго Сімеоне, Іманоль Альгуасіль та Пеп Гвардіола.

Новини партнерів

Комментарии: