Лео Естігор може повернутись в “Дженоа”

Згідно з повідомленнями, центральний захисник “Наполі” Лео Естігор може покинути клуб у січні на користь повернення до “Дженоа”, де він провів шість місяців на правах оренди у 2022 році. 

Embed from Getty Images

24-річний гравець приєднався до «Партенопеї» після оренди в «Дженоа» влітку 2022 року, підписавши чотирирічну угоду до літа 2026 року, а до цього чотири роки виступав за клуб Прем’єр-ліги «Брайтон». 

Естігор був частиною команди «Наполі», яка вперше за понад 30 років стала чемпіоном Серії А в сезоні 2022-23, зігравши у семи матчах чемпіонату за сезон. 

З тих пір він провів 12 матчів у чемпіонаті цієї кампанії, вісім з яких у стартовому складі, а також чотири матчі в Лізі чемпіонів, три з лави запасних і ще 90 хвилин у Кубку Італії. 

Однак, згідно з інформацією TMW, “Наполі” не вважає Естігора довгостроковим гравцем і що його можна замінити на трансферному ринку. 

Тим часом «Дженоа», швидше за все, потребуватиме центрального захисника, якщо Раду Драгушін приєднається до «Тоттенхема» в це трансферне вікно, як це багато повідомлялося в пресі в останні тижні.

Новини партнерів

Комментарии: