У “Реалі” зростає впевненість щодо приходу Кіліана Мбаппе

Зростає впевненість у тому, що Кіліан Мбаппе перейде до Реалу Мадрида. Президент клубу, Флорентіно Перес, прагне надати цьому трансферу характеру “морального удару” по “Барселоні”.

Embed from Getty Images

В останні дні оптимізм у лавах “Реалу” щодо переходу Мбаппе різко зріс, проте, за звітами, угода ще не завершена. Перес продовжує активно працювати над підписанням французького нападаючого. Його метою є не лише зміцнення команди новим “галактико”, а й завдання морального удару по “Барселоні”, яка стикається з фінансовими та привабливими проблемами у сфері перекладів (наприклад, випадок з Лукасом Бергваллем, який відмовив “Барсі” на користь “Тоттенхема”). .

У роздягальні “Реала” зміцнюється переконання, що Мбаппе приєднається до команди влітку, повідомляє Relevo. Джерело всередині клубу зазначає: “Рухи помітні. Щось відбувається… Поки що все”. Про Мбаппа та захисника “Баварії” Альфонсо Девіса часто розмовляють у команді. Relevo. Джерело всередині клубу зазначає: “Рухи помітні. Щось відбувається… Поки що все”. Про Мбаппа і захисника “Баварії” Альфонсо Девіса часто розмовляють у команді.

Стало відомо, що влітку минулого року “Реал” відмовився від підписання Харрі Кейна або Кая Хавертца, оскільки на ці трансфери не вистачило б коштів на придбання Мбаппе у 2024 році. Тоді Перес, Хосе Анхель Санчес та Хуні Калафат вирішили відкласти вирішення питання на користь переходу Кіліана.

У поточному сезоні Мбаппе продемонстрував вражаючі результати, забивши 29 голів та віддавши 7 гольових передач у 28 матчах за “ПСЖ”.

Новини партнерів

Комментарии: