Анонс та Прогноз матчу 1/8 Ліги чемпіонів “РБ Лейпціг” – “Реал”. 13.02.2024

Ліга чемпіонів повертається вже сьогодні. Настав час плей-офф, і в бій одразу ж вступить один із вічних фаворитів. “Реал” Мадрид приїде в гості до “РБ Лейпціг”.

Фото: ratingbet

“РБ Лейпціг” перебуває у досить складній ситуації

«Бики» взяли до уваги уроки минулого сезону. Зрозуміло, що клуб живе продажем зірок, і влітку розлучився з низкою лідерів. Проте вдалося їх ефективно замінити, і старт був без такого спаду, як у 2022 році. Наприклад, у Суперкубку Німеччини вдалося здобути успіх 3:0, незважаючи на те, що суперником була «Баварія». Якщо говорити про Лігу чемпіонів, то груповий етап команда подолала без особливих проблем, щоправда, це сталося завдяки перемогам над аутсайдерами – представник Німеччини не зумів протистояти “Манчестер Сіті”. Та все ж підопічні Марко Розе не змогли втримати гідний рівень: вилетіли в кубку та зробили ряд осічок у Бундеслізі, чим охоче скористалася дортмундська «Боруссія», посівши 4 місце. Зрозуміло, що гонка з «Джмелями» забере багато сил, а інший «фронт» з’являється не вчасно!

“Реал” Мадрид прагне завершити сезон парою «великих» трофеїв

У минулому сезоні «Галактікос» завоювали досить багато титулів, але не в топ-турнірах. Цього разу Анчелотті та його гравці, які влітку отримали потужне підсилення у вигляді Беллінгема, мають намір по-справжньому повернутися до боротьби. Вони вже перемогли “Барселону” і виграли Суперкубок. Тоді як «Атлетіко» в додатковий час вибив сусіда з Кубка Іспанії, але таким чином «вершкові» змогли зосередитися на головних турнірах. У Прімері не все так просто, і сильно відірватися від наполегливої ​​”Жирони” не вдається. Натомість головні конкуренти «Барселона» та «матрацники» помітно відстають. Команда прагне повернути собі статус найкращої в Лізі чемпіонів. Восени там особливих бід не було; навіть “Наполі” не створював проблем. Однак справжня боротьба починається лише зараз.

Попередні стикові матчі

Суперники зіграли один проти одного вперше – це сталося на груповому етапі Ліги чемпіонів минулої осені. Потім вони обмінялися домашніми перемогами.

Прогноз

Німецький клуб зараз не в формі, і цим повинен скористатися досвідчений суперник. Ми ставимо на перемогу гостей з «форою 0 голів» (коефіцієнт: 1,61).

Новини партнерів

Комментарии: