Анонс та прогноз матчу 1/8 фіналу Ліги Європи “Славія” Прага – “Мілан”. 14.03.2024

Цього разу четвер буде дуже насиченим на футбольні події. Перш за все, варто згадати матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи. Поки що в ньому залишилися дві команди з Праги, а «Славія» спробує здивувати «Мілан» на домашній арені.

Фото: ratingbet

«Славія» Прага цього сезону спробує досягти успіху

Останнім часом «The Stitched» показали чудовий хід, майже без паузи «штампуючи» чемпіонські титули. Та все ж двічі обмежувалися 2 місцем. Більше того, вони дозволили своєму сусіду та ворогу “Спарті” пройти вище у 2023 році. Цього разу згадана вище пара знову бореться за 1-е місце в Чехії, а «Залізна Спарта» поки що впоралася краще. Певною компенсацією можна вважати те, що підопічні Трпішовського виглядали краще в Лізі Європи, вигравши 5 матчів у групі, конкуруючи не тільки з “Серветтом” і “Шерифом”, а й з “Ромою”. У підсумку плей-офф стартували зі стадії 1/8 тиждень тому. І клуб, програвши з різницею в 2 голи, ризикує завершити турнір.

“Мілан” вважається фаворитом турніру

«Червоно-чорні» виділяються на загальному тлі учасників, хоча «Ліверпуль» продовжує свій шлях у турнірі. Та все ж нинішній сезон підопічні Стефано Піолі, на відміну від згаданого вище англійського клубу, почали в Лізі чемпіонів. Інше питання, що, попри всі застереження щодо сили своєї групи, півфіналісти попереднього циклу «россонері» не змогли піднятися вище 3-го місця. У підсумку вони вийшли в Лігу Європи, де в 1/8 фіналу вибили «Ренн», що було зроблено практично за підсумками першого матчу – суперник з Італії самовдоволено дозволив господарям остаточно «грюкнути дверима» у Франції. Цього разу на рідному полі команда перемогла з рахунком 4:2 – перевага не абсолютна, але відчувати себе цілком комфортно.

Попередні стикові матчі

Кожен клуб претендує на звання найкращого у своїй країні, а міста не такі вже й далекі. Втім, навіть товариських матчів до цього року не було.

Прогноз

Чеський клуб докладе максимум зусиль перед своїми вболівальниками і проти такого суперника. Навряд чи буде так захоплююче, як на «Сан-Сіро», але можна поставити на «тотал: більше 2,5» (коефіцієнт: 1,65).

Новини партнерів

Комментарии: