Агент Судакова: “Зараз клубу важко погодитись на його відхід”

Представник хавбека “Шахтаря” Георгія Судакова, Сергій Серебренников, висловив свої міркування щодо перспектив гравця.

Embed from Getty Images

“Судаков – один із найбільш захоплюючих гравців, які зараз активно виступають на українській футбольній арені. Він продемонстрував значний прогрес і має величезний потенціал, який, однак, зможе повністю розкритися в більш конкурентній лізі. Не дивно, що на нього звертають увагу клуби з Англії, Італії та Німеччини Проте остаточне рішення про його відхід з “Шахтаря” прийматиметься клубом, який наразі стикається з труднощами в цьому питанні.

“Щодо Наполі”? Я не маю безпосередньої інформації про будь-які переговори. Я вважаю, що “Наполі” – це клуб високого рівня. Для Георгія перехід у цей клуб був би величезним кроком уперед, враховуючи, що його стиль гри відповідає стилю Серії А. Це могло б стати одним із найкращих варіантів для його кар’єри.

Чи Судаков перебуває в одній лінії з Мудриком? Вони схожі на те, що обидва молоді гравці з великим потенціалом. Але їхні ігрові стилі абсолютно різні”, – поділився думкою Серебренніков.

Нагадаємо, що цього сезону Судаков вийшов на поле в 24 матчах за “Шахтар”, забивши п’ять голів і зробивши дві асистентські передачі.

Джерело

Новини партнерів

Комментарии: