Never lose. “Байєр” 3:2 “Карабах”

У поєдинку 1/8 фіналу Ліги Європи “Байєр” зустрічався з рішучим “Карабахом”. Це була вже четверта зустріч обох команд цього сезону турніру. Тиждень тому “фармацевти” ледь украли перемогу у додатковий час.

Embed from Getty Images

Цього разу тренер Хабі Алонсо виставив у першому складі лідерів: Вірца, Фрімпонга та Джаку. Нагадаємо, що саме ці гравці принесли успіх “Байєру” у попередніх матчах. Зазвичай команда з Леверкузена грає у формації 3-4-2-1, але сьогодні вирішила зіграти більш атакуючим складом – 3-2-4-1.

Господарі розпочали матч активно, створюючи шість ударів за перші десять хвилин – вражаючий показник. “Карабах” насилу чинив опір, але утримувався. “Фармацевти” швидко пересували м’яч в атакувальну третину поля, але у них виникали проблеми із завершенням атак. Підопічні Алонсо мали багато вільних зон, які дарували гості, але вони не могли скористатися цим.

Наприкінці першого тайму команда під керівництвом Гурбанова виявила більше впевненості. Вони стримували початковий тиск суперника і навіть наближалися до його воріт. Перший тайм завершився без забитих м’ячів, що влаштовувало “Карабах”.

Після перерви німецька команда продовжувала атакувати, розуміючи, що їм потрібно забити якнайшвидше. З кожною хвилиною захищатися “Карабаху” ставало дедалі складніше. На 58-й хвилині гості знову здивували всіх, забивши гол після подачі з флангу – 0:1. На 64-й хвилині “Карабах” залишився у меншості через вилучення одного з гравців.

Вони збільшили своє ведення до 2:0 на 68-й хвилині, але “Байєр” не здався і скоротив розрив до 2:1, а потім зрівняв рахунок на 90+2 хвилині.

У доданий час “Байєр” продовжував наступати, і на 90+7 хвилині вони забили переможний гол, завершивши матч із рахунком 3:2.

Два голи Патріка Шика принесли команді перемогу з рахунком 3:2. Чудова гра!

Ліга Європи

1/8 фіналу. Другий матч

14 березня, 22.00. “Бай-Арена” (Леверкузен)

“Байєр” – “Карабах” 3:2

Голи: Фрімпонг (72), Шик (90+2, 90+7) – Зубір (58), Жуніньо (68)

Вилучення: Джафаркулієв (64)

“Байєр” (стартовий склад): Коварж – Інкап’є (Грімальдо, 60), Тапсоба, Коссуну (Станішич, 80) – Джака, Андріх – Адлі, Вірц, Гофманн (Паласіос, 28), Фрімпонг – Іглесіас (Шик, 60)

“Карабах” (стартовий склад): Лунєв – Вешович, Мустафазаде, Хусейнов, Джафаркулієв – Роман, Янкович – Андраде (Сілва, 77), Бензія (Байрамов, 64), Зубір – Жуніньо (Ахундзаде, 78)

Новини партнерів

Комментарии: