Ми на Євро! Україна 2:1 Ісландія


Ми потрапляємо на Чемпіонат Європи!

Embed from Getty Images

Сергій Ребров вніс три зміни у стартовому складі порівняно з попереднім матчем проти Боснії. Малиновський поступився місцем Зінченку в центрі поля, а Циганков повернувся на правий фланг замість Зубкова, який не грав через травму. Також в атаці Довбик замінив Яремчука, героя минулого матчу.

ши гравці почали матч більш активно проти “вікінгів”, створивши кілька небезпечних моментів вже в перші хвилини. Проте не зуміли реалізувати їх. Найяскравіший момент був у Мудрика, чия атака була відбита.

емпе, і “синьо-жовтих” мав більший відсоток володіння м’ячем. Ісландці ж надавали перевагу вертикальному стилю гри.

Обидві команди створювали небезпечні моменти перед брамою. Лунін зробив кілька важливих сейвів, тоді як атаки українців були не надто результативними. Однак Гудмундссон відкрив рахунок для Ісландії після індивідуальної майстерності, обігравши Луніна.

Українці не розгубилися після пропущеного голу та продовжили атакувати. Вони змогли зрівняти рахунок, але гол було скасовано через офсайд. Однак команда не сумувала і в другому таймі продовжила тиснути на суперника.

На початку другого тайму українці підвищили темп та домінували на полі. Циганков забив другий гол, закріпивши перевагу України. Зрештою, “синьо-жовті” змогли утримати лідерство та завершити матч перемогою.

Це був важливий день для України та всієї країни. Вихід на Чемпіонат Європи став заслуженою нагородою за відмінну гру та завзятість. Слава Україні!

Новини партнерів

Комментарии: