Червона картка ціною в півфінал. “Барселона” 1:4 “ПСЖ”

Ліга чемпіонів. ПСЖ розгромив Барселону 4:1, а червона картка визначила результат гри.

Embed from Getty Images

Матч чвертьфіналу Ліги чемпіонів, другий матч відбувся на “Естадіо Олімпіко” у Барселоні. Головним арбітром був Іштван Ковач із Румунії.

“Барселона”: тер Штеген (капітан) – Канселу (Жоау Фелікс 82), Кубарсі, Араухо, Кунде – Педрі (Торрес 61), Гюндоган, де Йонг (Лопес 82) – Рафінья, Левандовський, Ямал (Мартінес 34)

“ПСЖ”: Доннарумма – Мендеш, Ернандес, Маркіньос (капітан), Хакімі – Руїс (Асенсіо 77), Вітінья, Заїр-Емері (Угарте 80) – Баркола (Лі Кан Ін 77), Мбаппе, Дембеле (Коло Муані 88)

Голи: Рафінья 12 – Дембеле 41, Вітінія 54, Мбаппе (пенальті) 61, 89

Попередження: Мартінес 41, Левандовський 50, Гюндоган 65, Рафінья 90+7, Лопес 90+8 – Мбаппе 41, Руїс 45+1, Маркіньос 62, Доннарумма 87

Вилучення: Араухо 29, Хаві 56

Вболівальники “Барселони” виявили агресію до гостей з Парижа, що призвело до інцидентів як на вулицях, так і в стадіоні. Напружена ситуація зберігалася і на полі. Порівнюючи склади команд із попереднім матчем, були лише невеликі зміни. Наприклад, за “Барселону” вийшов Педрі замість дискваліфікованого Роберто, а за “ПСЖ” Хакімі замінив відсутнього Асенсіо.

Матч розпочався з домінування ПСЖ, але Барселона відкрила рахунок на 12-й хвилині. Однак після вилучення Араухо та Хаві, оборона Барселони ослабла, і ПСЖ зміг виграти матч. Четвертого гола було забито після того, як тренерський штаб Барселони ризикнув залишити на полі лише трьох захисників.

Вилучення гравців сильно вплинуло на результат матчу, і “ПСЖ” вийшов у півфінал, де зустрінеться з “Боррусією” з Дортмунда.

Новини партнерів

Комментарии: