“Ювентус” близький до підписання Ді Грегоріо

Tuttosport і Il Corriere dello Sport повідомляють, що “Ювентус” веде переговори про підписання Мікеле Ді Грегоріо з “Монци”.

Embed from Getty Images

Переговори «Ювентуса» про підписання італійського голкіпера Ді Грегоріо з “Монци” знаходяться на просунутій стадії, повідомляють Tuttosport і Il Corriere dello Sport.

Туринська газета стверджує , що «Ювентус» готовий запропонувати 26-річному футболісту контракт на 3 мільйони євро на рік до 2029 року.

За даними Tuttosport, ціна “Монци” становить близько 20 мільйонів євро, а Il Corriere dello Sport повідомляє, що вартість трансферу трохи вища – 25 мільйонів євро.

Tuttosport стверджує, що “Ювентус” готовий включити гравця в угоду, щоб знизити ціну. Гіганти Серії А можуть залучити продукт своєї академії або навіть Маттіа Періна, який, як повідомляється, вирішив покинути “Ювентус”, щоб стати постійним гравцем в іншому місці Серії А наступного сезону.

Ювентус планує зробити Ді Грегоріо своїм другим воротарем у наступному сезоні та дати йому місце в старті з 2025 року після відходу Войцеха Щенсни.

Новини партнерів

Комментарии: