Футболісти не лише рекламують гаджети, а й дарують їх. Хто отримав смартфони від Мессі, Роналду та Мудрика

Смартфони давно стали невід’ємною частиною нашого життя. Подзвонити рідним, попередити про запізнення, призначити зустріч, поговорити-обговорити події, що хвилюють нас. Не останнє місце грають і соціальні мережі, в яких ми викладаємо цікаві пости, фотографії з місць відпочинку, підписуємося на людей, які нас цікавлять. Футболісти – не виняток. Найчастіше із соціальних мереж ми дізнаємося про те, де і як проводять час гравці, чим захоплюються, а іноді навіть – до якого клубу збираються перейти. Так, наприклад, у 2018 році, за кілька днів до підписання контракту з “Манчестер Юнайтед”, яке тримали в секреті, Санчес підписався на сторінку клубу в Інстаграм, чим усім дав зрозуміти – він стане одним із “червоних дияволів”.

Смартфони футболістів – реклама виробника

Звичайно, зірки футболу можуть дозволити собі придбати найкращі, найдорожчі гаджети і не в одному екземплярі. У деяких гравців кожен смартфон виконує певну функцію. В один завантажують спортивні програми для контролю фізичного стану на тренуваннях і після них. Інший смартфон виконує функцію спілкування у соціальних мережах. Третій призначений для такого захоплення, як онлайн-ігри.

Відомі бренди підписують рекламні контракти з футболістами, клубами, збірними. Так, наприклад, Xiaomi у 2023 році підписав рекламну угоду зі збірною Аргентини. Чи користуватимуться смартфонами  Xiaomi Енцо Фернандес, Алехандро Гарначо, Хуліан Альварес та інші аргентинські футболісти – подивимося на Копа Америка. Цікавить уболівальників і питання, чи Мессі відмовиться від свого айфону на користь Xiaomi, враховуючи, що аргентинець став рекламною особою компанії. А на задній панелі гаджета красується цифра десять – його ігровий номер у збірній. Навесні 2024 року відомий китайський виробник техніки та оголосив про випуск смартфонів спеціально для футбольних уболівальників. Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ ідеально виглядає в руках як зірок світового футболу, так і їхніх фанатів.

Подарунки футболістів

Смартфони давно увійшли до списку найпопулярніших подарунків. І не лише серед простих людей. Так, наприклад, у 2019 році головний тренер nbsp; “Ліверпуля” Юрген Клопп (на той момент) та всі футболісти команди отримали у подарунок золоті іменні айфони. Таким чином керівництво клубу подякувало гравцям і всьому тренерському штабу за перемогу в Лізі чемпіонів.

У 2022 році здійснилася мрія Аргентини, та й більшості футбольних фанатів усього світу – Мессі та його команда нарешті стали чемпіонами світу в Катарі. Ліонель, окрилений таким успіхом, за кілька місяців подарував кожному гравцю збірної золотий айфон з вигранованими іменами футболістів, емблемою збірної та прапором Аргентини. На такий, справді, королівський подарунок аргентинець витратив 175 тисяч доларів. Звичайно, сума, витрачена на айфони, навряд чи виснажила банківський рахунок аргентинського футболіста, враховуючи, що лише 2022 року він заробив 122 мільйони доларів.

Embed from Getty Images

У 2015 році Кріштіану Роналду купив для всього тренерського штабу мадридського “Реала” останні моделі айфону (на той момент). А El Mundo стверджує, що Кріш регулярно дарує гаджети співробітникам збірної Португалії. Єдиний, хто досі не отримав від Роналду смартфон у подарунок – його старший син Кріштіану-молодший. “Я зрідка даю синові свій смартфон. Але час користування дуже обмежений. Діти повинні бути в курсі сучасних технологій, але в жодному разі не можна допускати залежність. Коли мій син підросте і зрозуміє це – він отримає телефон. Поки гаджет – зайва іграшка в нього” руках”.

Не відстають від зіркових футболістів та українські гравці. Наприклад, навесні 2023 року речник збірної України Олександр Гливинський отримав новенький айфон від Михайла Мудрика. А у березні 2023 року вінгер збірної України та англійського “Челсі” ощасливив свого маленького фаната, який відвідує всі матчі “синіх” і вболіває за Михайла. Юний уболівальник підписався у соціальних мережах на сторінки “Челсі” та Мудрика. Постійно листується з Михайлом. На знак подяки після одного з матчів, виходячи зі стадіону, Михайло побачив хлопчика і дістав з сумки гарну коробочку, в якій лежав новенький Iphone 15.

Новини партнерів

Комментарии: