“Манчестер Юнайтед” – “Арсенал”: Анонс та прогноз матчу АПЛ

У неділю, 4 вересня, відбудеться центральний матч 6-го туру чемпіонату Англії між “Манчестер Юнайтед” та “Арсеналом”. Поєдинок пройде на стадіоні “Олд Траффорд” у Манчестері та розпочнеться о 18:30 за київським часом.

Фото – ratingbet.com

Де дивитись трансляцію матчу АПЛ “Манчестер Юнайтед” – “Арсенал”

“Манчестер Юнайтед”

“Манчестер Юнайтед” вкрай невдало стартував у новому сезоні АПЛ, зазнавши двох поразок поспіль. Спершу він поступився вдома “Брайтону” (1:2), а потім взагалі в гостях був розгромлений “Брентфордом” (0:4). Однак потім “червоні дияволи” здобули три перемоги поспіль їм, набравши 9 очок, посідають 5-е місце в турнірній таблиці.

Минулого сезону манкуніанці фінішували в АПЛ лише на шостому місці, насилу здобувши путівку до Ліги Європи. У 38 матчах вони виграли 16 разів, поступившись при цьому у 12 зустрічах.

Лідер “Манчестер Юнайтед” Кріштіану Роналду цього сезону далеко не завжди навіть потрапляє до стартового складу, не кажучи вже про якісь результативні дії. Його співвітчизник Бруно Фернандеша поки що теж не виглядає так, як минулого сезону. Багато очікування від зіркового новачка Крістіана Еріксена, але поки що він лише адаптується в новому колективі. Ну а поки що найкращим бомбардиром команди є Джейдон Санчо, який забив 2 голи.

“Арсенал”

“Арсенал”, на відміну від свого майбутнього суперника, розпочав новий сезон просто блискуче. Він здобув п’ять перемог і зі 100% результатом одноосібно лідирує в АПЛ.

У минулому сезоні “каноніри” фінішували в АПЛ на п’ятому місці, поступившись путівкою до Ліги чемпіонів своєму найпринциповішому супротивнику “Тоттенхему”. У 38 матчах вони виграли 22 рази та програли у 13 зустрічах.

У літнє міжсезоння “Арсенал” посилився Габріелем Жезусом, який перейшов з “Манчестер Сіті”, який відразу ж став одним із лідерів команди. На рахунку бразильця 3 голи у 5-ти матчах. Стільки ж на рахунку його співвітчизника Габріеля Мартінеллі та норвежця Мартіна Едегора. Також слід нагадати, що з нового сезону кольори “канонірів” захищає і наш Олександр Зінченко. Щоправда, українець отримав нещодавно травму та його участь у матчі під питанням.

Очні матчі

У попередніх 195 зустрічах манкуніанці здобули 82 перемоги та зазнали 67 поразок. Минулого сезону команди обмінялися домашніми перемогами (3:2 – у Манчестері, 3:1 – у Лондоні).

Прогноз на матч “Манчестер Юнайтед” – “Арсенал”

Експерти у цій грі невелику перевагу віддають манкуніанцям.

Букмекерські контори оцінюють успіх підопічних Хенка Тен Кате з коефіцієнтом 2.55, а на перемогу “канонірів” з коефіцієнтом 2.70.

На нічию приймають ставки також із коефіцієнтом 3.60.

На наш погляд, шанси суперників також приблизно рівні. На боці “МЮ” рідне поле, де він рідко програє лондонській команді, а “Арсенал”, як уже було згадано вище, чудово стартував і поки що йде без очкових втрат.

Новини партнерів

Комментарии: