Анонс та прогноз до матчу «Арсенал» – «Ліверпуль»

9 жовтня на стадіоні «Емірейтс» у Лондоні відбудеться центральний матч 10-го туру АПЛ. «Ліверпуль» вирушить у гості до «Арсенала».

Аналітики букмекерської контори Vbet припускають, що матч буде нелегким для обох команд. “Каноніри” не готові втрачати очки, а “червоні” – падати ще нижче в турнірній таблиці АПЛ.

Коэффициенты на матч Арсенал – Ливерпуль

Яка результативність та який настрій у обох команд перед недільним протистоянням?

«Арсенал»

Після 9-го туру АПЛ «каноніри» посідають перше місце у турнірній таблиці, маючи 21 очко. Але «Манчестер Сіті» настає на п’яти «Арсенала» (20 очок). Відповідно, у команди Артети завдання номер один – взяти окуляри та закріпитися на верхньому рядку.

Четвертого вересня «каноніри» зазнали поразки від «Манчестер Юнайтед» (3:1).  І це при тому, що «червоні дияволи» перебувають у жахливій формі.

«Арсенал» загладив свою провину перед уболівальниками після такої поразки. Обіграли «Брентфорд» (0:3) та «Тоттенхем» (3:1). Та й у Лізі Європи пройшли «Цюріх» із рахунком 1:2. Все це дає нам підстави вірити, що команда Артети знаходиться в гарній формі. Томас Парті, Граніт Джака та Габріель Жезус – основна ударна сила «канонірів» і вони готові вийти на поле в неділю.

У нинішньому сезоні «Арсенал» провів вісім матчів в АПЛ: сім перемог і лише одна поразка. Забили 20 голів, пропустили вісім.

«Ліверпуль»

«Ліверпуль» ніяк не може знайти свою гру без Садіо Мане. Стартували «червоні» цього сезону дуже важко. Вибули зі складу Робертсон, Конате та Кейт (травмовані).

«Ліверпуль» зазнав поразки від «Наполі» у ЛЧ, але реабілітувався у матчі з «Ренджерс».

В АПЛ зіграли внічию з «Брайтоном» (3:3), не здолали «Евертон» (0:0). І це після дев’яти голів у ворота «Борнмута».

Поки команда Юргена Клоппа виглядає у чемпіонаті Англії непереконливо. Однак «червоні» не втрачають надію на більш високе місце у турнірній таблиці. Потенціал у команди Юргена Клоппа є.

Особисті зустрічі

Починаючи з 1893 року, «Арсенал» та «Ліверпуль» провели між собою 237 матчів (у всіх турнірах). “Мерсісайдці” 93 рази перемагали, а “пушкарі” – 79. 65 матчів завершилися нічийним результатом.  “Ліверпуль” забив 303 голи, “Арсенал” –  352. У середньому за матч команди забивали 2,76 гола.

Embed from Getty Images

У крайніх 14-ти матчах між командами «Арсенал» здобув лише одну перемогу, дев’ять разів програвав, чотири зустрічі завершилися внічию.

Прогноз

Сьогоднішній лідер АПЛ вийде на поле з атакуючим настроєм. А «червоним» доведеться підлаштовуватися під суперника. Та й реабілітуватися за слабкий старт у сезоні вже час.

У «Ліверпуля» проблеми в обороні. У гостях “червоні” програли п’ять крайніх матчів. Проте, від них очікується гострі гольові моменти з реалізацією.


У «Арсеналу» все відмінно в атаці та оборона виглядає впевнено.

Експерти Vbet вважають, що обидві команди заб’ють. А ось фаворита майбутньої зустрічі виділити складно.

Новини партнерів

Комментарии: