“Челсі” – “Арсенал”: Анонс та прогноз матчу АПЛ

У неділю, 6 листопада, відбудеться центральний матч 15-го туру чемпіонату Англії між “Челсі” та “Арсеналом”. Поєдинок пройде на стадіоні “Стемфорд Брідж” у Лондоні та розпочнеться о 14:00 за київським часом.

Фото – Євроспорт

Де дивитися трансляцію матчу АПЛ “Челсі” – “Арсенал”

“Челсі”

“Челсі” в поточному сезоні АПЛ виступає зі змінним успіхом. У 12-ти зіграних поєдинках він здобув 6 перемог, зазнав 3 поразок і, набравши 21 очко, посідає 6-е місце у турнірній таблиці.

У попередній першості “сині” фінішували на 3-му рядку. У 38 матчах вони виграли 21 раз і поступилися у 6-ти зустрічах.

Лідером і найкращим бомбардиром лондонської команди є Рахім Стерлінг, який влітку перейшов із “Манчестер Сіті”. На його рахунку 3 голи. Стільки ж м’ячів забив німецький півзахисник Кай Хавертц. Також можна виділити П’єр-Емерика Обамеянга, який повернувся в АПЛ, який, щоправда, поки що відзначився лише один раз.

“Арсенал”

“Арсенал”, на відміну від свого майбутнього суперника, проводить новий сезон просто блискуче. Він здобув 10 перемог і з 31-м балом одноосібно лідирує в АПЛ.

У минулому сезоні “каноніри” фінішували в АПЛ на п’ятому місці, поступившись путівкою до Ліги чемпіонів своєму найпринциповішому супротивнику “Тоттенхему”. У 38 матчах вони виграли 22 рази та програли у 13 зустрічах.

У літнє міжсезоння “Арсенал” посилився Габріелем Жезусом, який перейшов з “Манчестер Сіті”, який відразу ж став одним із лідерів команди. На рахунку бразильця 5 голів у 12 матчах. Стільки ж на рахунку його співвітчизника Габріеля Мартінеллі, а норвежець Мартін Едегор відзначився чотири рази. Також слід нагадати, що з нового сезону кольори “канонірів” захищає і наш Олександр Зінченко. Щоправда, українець продовжує відновлюватися після травми та навряд чи візьме участь у цьому матчі.

Очні матчі

У попередніх 187 зустрічах “Челсі” виявився сильнішим за 62 рази, зазнавши при цьому 73 поразок. Минулого сезону суперники обмінялися виїзними перемогами.

Прогноз на матч “Челсі” – “Арсенал”

Експерти у цій грі невелику перевагу віддають “синім”.

Букмекерські контори оцінюють успіх підопічних Грема Поттера з коефіцієнтом 2.71, а на перемогу “канонірів” з коефіцієнтом 2.88.

На нічию приймають ставки також із коефіцієнтом 3.53.

На наш погляд, шанси суперників приблизно рівні і передбачити переможця дуже складно. На боці “Челсі” могло б зіграти рідне поле, проте минулий сезон показав, що команди успішно грають у гостях. Ну а “Арсенал” більш стабільно виступає цього сезону.

Новини партнерів

Комментарии: