“Арсенал” – “Манчестер Юнайтед”: Анонс та прогноз матчу АПЛ

У неділю, 22 січня, відбудеться центральний матч 21-го туру чемпіонату Англії між “Арсеналом” та “Манчестер Юнайтед”. Поєдинок пройде на стадіоні “Емірейтс” у Лондоні та розпочнеться о 18:30 за київським часом.

Фото – ratingbet.com

Де дивитись трансляцію матчу АПЛ “Арсенал” – “Манчестер Юнайтед”

Арсенал

“Арсенал” блискуче виступає у новому сезоні АПЛ. Він після 18-ти турів здобув 15 перемог і зазнав лише однієї поразки. Набравши 47 очок, підопічні Мікаеля Артети одноосібно лідирують в АПЛ, на 5 балів випереджаючи найближчого переслідувача “Манчестер Сіті” та маючи гру в запасі.

У минулому сезоні “каноніри” фінішували в АПЛ на п’ятому місці, поступившись путівкою до Ліги чемпіонів своєму найпринциповішому супротивнику “Тоттенхему”. У 38 матчах вони виграли 22 рази та програли у 13 зустрічах.

У літнє міжсезоння “Арсенал” посилився Габріелем Жезусом, який перейшов з “Манчестер Сіті”, який відразу ж став одним із лідерів команди. Однак на минулому ЧС-2022 бразилець зазнав тяжкої травми і вибув з ладу на тривалий термін. У його відсутності повів команду вперед Мартін Едегор, який з 8 голами став кращим бомбардиром “канонірів”. Також можна виділити Габріеля Мартінеллі, на рахунку якого 7 точних пострілів. Нагадати, що з нового сезону кольори лондонського клубу захищає і наш Олександр Зінченко, який після травми повернувся до ладу та повернув місце у стартовому складі.

“Манчестер Юнайтед”

“Манчестер Юнайтед” після невдалого відрізка минулого року, у новому виправила турнірне становище. У 19-ти турах він здобув 12 перемог, зазнавши при цьому 4 поразки, і з 39-ма очками посідає в таблиці 3-є місце.

Минулого сезону манкуніанці фінішували в АПЛ лише на шостому місці, насилу здобувши путівку до Ліги Європи. У 38 матчах вони виграли 16 разів, поступившись при цьому у 12 зустрічах.

Лідером та найкращим бомбардиром “Манчестер Юнайтед” є Маркус Решфорд, який забив 8 м’ячів у 19-ти матчах. Також можна виділити португальця Бруно Фернандеша, який тричі засмутив суперників. Стільки голів на рахунку новачка команди бразильця Антоні.

Очні матчі

У попередніх 196 зустрічах манкуніанці здобули 83 перемоги та зазнали 67 поразок. У першому колі також успіх супроводжував “Манчестер Юнайтед” (3:1), а у попередньому сезоні команди обмінялися домашніми перемогами (3:2 – у Манчестері, 3:1 – у Лондоні).

Прогноз на матч “Арсенал” – “Манчестер Юнайтед”

Експерти у цій грі перевагу віддають “канонірам”.

Букмекерські контори оцінюють успіх підопічних Мікеля Артети з коефіцієнтом 1.92, а на перемогу манкуніанцям з коефіцієнтом 4.17.

На нічию приймають ставки також з коефіцієнтом 4.00.

На наш погляд також шанси “Арсенал” вищі. На боці лондонської команди рідне поле, де вона рідко програє, і виступає стабільніше, ніж її суперник. “МЮ”, як уже було згадано вище, переміг у першому колі та має психологічну перевагу.

Новини партнерів

Комментарии: