Епічний камбек “Арсеналу”. Дебютний гол Зінченка в АПЛ

Сьогодні у 24 турі англійської Прем’єр Ліги, зустрічались “Астон Вілла” та “Арсенал”. Українець Олександр Зінченко вийшов в старті і забив свій дебютний гол у складі канонірів.

http://gty.im/1247250748

Початок матчу видався не найкращим як для “Арсеналу”, так і для самого Зінченка. Під час позиційної атаки українець втратив м’яч у боротьбі з Метью Кешем і той вирізав пас на забігання Оллі Воткінса, який відкрив рахунок вже на 5-ій хвилині.

Швидкий гол не вплинув на гру гостей. Через 10 хвилин після пропущеного голу, Букайо Сака забив гол точним ударом на підбиранні.

Та позитивний результат “Арсенал” не розвинув. На 31-ій хвилині, півзахист проспав передачу від Морено на Коутіньйо, останній мав вдосталь часу, щоб переграти Ремсдейла. Команди пішли на перерву при рахунку 2:1 на користь “Вілли”.

По перерві канонірам довелось відігруватись. Розіграш кутового з лівого флангу, пас Едегора на самотнього Зінченка і більярдний удар у виконанні українського легіонера з-за меж штрафної повертає “Арсенал” в гру. 2:2. Дебютний гол для Олександра за лондонців і дебютний гол в АПЛ.

Далі “Арсенал” все більше почав тиснути і добився свого, винесений м’яч після подачі на Жоржиньо став фатальним для “Астон Вілли”. Італієць пробив різаним ударом з лінії штрафної попав в перекладину після чого, м’яч відбився в голову Еміліано Мартінеса, який намагався парирувати удар і підступно залетів у ворота. 3:2.

На останніх секундах матчу у ворота гостей був призначений кутовий. Воротр “Вілли” пішов на нього. Відбившись після подачі кутового каноніри вибігли в атак, де були пусті ворота, Мартінелі біг із м’ячем на порожні ворота і вже радів забитому голу.

У фантастичному матчі “Арсенал” все ж таки переграє “Астон Віллу” і не випадає з гонки за чемпіонство.

“Астон Вілла” 2:4 “Арсенал”

Голи: Воткінс 5′, Сака 16′, Коутіньйо 31′, Зінченко 61′, Мартінес (аг) 90+3′, Мартінеллі 90+8′.

Попередження: Сака, Дуглас Луїс, Мартінес.

Новини партнерів

Комментарии: