Божевілля на Емірейтс. “Арсенал” знову творить чудеса!

У 26-му турі англійської Прем’єр-ліги лондонський “Арсенал” створив неймовірний камбек у матчі проти “Борнмута”. Українець Олександр Зінченко провів повний матч на полі.

Embed from Getty Images

Матч почався з того, що півзахисник “Борнмута” Філіп Біллінг відзначився взяттям воріт на 9-ій секунді матчу, а це другий найшвидший гол в історії АПЛ. У першому таймі “Арсенал” мав ще кілька моментів, але крім травми нападника Леандро Троссарда нічого так і не відбулось.

Другий тайм розпочався з того, що “каноніри” знову пропустили, на 57-ій хвилині забив Маркос Сенесі. Здавалось вже все втрачено, але диво АПЛ все таки існує.

Через 5 хвилин після пропущеного голу, Томас Партей скоротив відставання до одного м’яча. Після того, як “Арсенал” повністю насів на ворота “Борнмута” вдалось зрівняти рахунок. Бен Вайт на дальній штанзі замкнув чудову передачу від Рісса Нелсона.

І тут понеслось. “Каноніри” провели заключні 20 хвилин на половині поля гостей. Після багатьох ударів по воротах, було назначено кутовий у ворота “Борнмута”. При подачі кутового, гравці “вишень” вибили м’яч зі штрафної, але на підбиранні був молодий Нелсон, який влучним ударом вразив ворота Нето.

Гравці, тренерський штаб та всі хто сьогодні підтримував “Арсенал” – буквально зглузду з’їхали, емоції переповняли!

“Арсенал” 3:2 “Борнмут”

Голи: Біллінг 1′, Сенесі 57′, Партей 62′, Вайт 70′, Нелсон 90+7′.

Попередження: Нето 64′, Мефам 86′.

Після цієї фантастичної перемоги, “Арсенал” закріпив за собою перше місце з відривом від “Ман Сіті” в 5 очків. “Борнмут” опустився на останнє місце турнірної таблиці з 21 очком, маючи матч в запасі.

Новини партнерів

Комментарии: