“Арсенал” проявляє інтерес до Діабі та Брандта

“Арсенал” веде переговори з агентом зірки “Байєра” Мусою Діабі напередодні літнього трансферного вікна. «Каноніри» зберігають інтерес до французького вінгера, оскільки вони планують посилити свою атаку в наступному сезоні.

Embed from Getty Images

За даними CIES Football Observatory, Діабі оцінюється в 60 мільйонів євро (53 мільйони фунтів стерлінгів), а його контракт закінчується в 2025 році, це означає, що Леверкузен може вимагати величезну плату за нього. Минулого літа 23-річного гравця пов’язували з переходом у “Ньюкасл”, але він вирішив залишитися в Німеччині, а тепер вважають, що «каноніри» придивляються до потенційного літнього переходу Діабі.

Зірку дортмундської “Боруссії” Юліана Брандта також пов’язують з переходом на “Емірейтс Стедіум”, але атрибути та стиль гри Діабі, безумовно, узгоджуються зі стилем гри та ідеями Мікеля Артети.

 Зірка Леверкузена забив 11 голів і віддав ще шість результативних передач у 32 матчах цього сезону, і може виявитися розумним доповненням, якщо каноніри зможуть відповідати оцінці Діабі.

Новини партнерів

Комментарии: