Іменні бутси футболістів – про що говорять золоті бутси Мессі

Футбольні бутси вже давно стали не лише елементами екіпірування спортсменів.

Спортивне взуття підкреслює стиль та характер гравців. Майже всі футболісти топ-чемпіонатів мають контракти з фірмами-виробниками спортивного одягу. А найзірковіші футболісти отримали право брати участь у розробці дизайну. Звичайно, кому як не професіоналам знати про переваги та недоліки різних моделей бутс. Список футболістів-дизайнерів розширюється з кожним роком. Сьогодні ми розповімо про найголовніших.

Ліонель Мессі

Аргентинець співпрацює з Adidas з 2006 року.  Дизайн бутс Ліонеля регулярно змінювався. Для матчів за “Барселону” – одні, для Ліги чемпіонів – інші, для Кубка Іспанії – треті. У Парижі Мессі продовжує невпинно поповнювати свою колекцію новинками спортивного взуття. Цілком закономірно, що головна зірка Аргентини мала представляти свою країну на ЧС-2022 в особливих бутсах. У листопаді 2022 Ліонель Мессі представив бутси, випущені спеціально для виступів у Катарі – The Adidas X Messi 2022 World Cup Speedportal. У розробці дизайну Ліонель брав безпосередню участь.

Embed from Getty Images


За задумом Adidas та Мессі бутси для мундіалю символізують весь футбольний шлях зірки. Тому дизайн нагадав нам модель F30, де Мессі дебютував на своєму першому мундіалі в 2006 році. Позолочена поверхня нагадує про всі досягнення та трофеї аргентинця. На заднику кожної бутси вигровано ігровий номер футболіста у збірній – «десятка». Блакитні смуги символізують колір Аргентини. Купити The Adidas X Messi 2022 World Cup Speedportal можна в магазині www.r-gol.com/uk

Кіліан Мбаппе

4 березня Кіліан Мбаппе очоливши рейтинг бомбардирів ПСЖ, забивши 201-й гол за клуб. Досягнення Кіліана унікальне і тим, що він зробив це до 24 років. На 201 гол у всіх турнірах за паризький клуб французу знадобилося лише шість років.

Embed from Getty Images

Компанія Nike, з якою співпрацює Мбаппе, миттєво випустила іменні бутси Nike Mercurial Vapor XI  з виграрованою цифрою 201 та логотипом Мбаппе. У нових бутсах Кіліан встиг виступити у матчі Ліги чемпіонів проти «Баварії».

Поль Погба

Французький футболіст, мабуть, випередив своїх колег і випускає не лише фірмові колекції спортивного взуття, а й одяг. У лютому Поль Погба та Adidas представили нову серію бутс Predator Accuraccy PP. 1.

Француз вибрав дизайн у синьому, пурпуровому та чорному кольорах з трьома рожевими смужками. На задниках виграно логотип «PP». Звичайно, дизайн та кольорова гама бутс поєднується з колекцією спортивного одягу лютого 2023 року.

Embed from Getty Images

Нові бутси на футболісту можна буде побачити, як футболіст зможе вийти на поле у складі «Ювентуса».

Лінія Predator має успіх і у молодих футболістів. Ходять чутки, що Педрі та Джуд Беллінгем уже готуються до випуску своєї індивідуальної лінії спортивного взуття.

Для тих, хто не лише дивиться футбол, а й ганяє м’яч із друзями у вільний час, постає питання – а як бути взимку? Виробники не забувають і про холодний період, коли насолоджуватися улюбленою грою на стадіоні практично неможливо. Багато спортсменів тренуються у приміщеннях зі спеціальним покриттям. Футзалки – чудове вирішення проблеми. Різноманітність футзалок не поступається бутсам – www.r-gol.com/uk/ представляє широкий асортимент для тих хто грає у футбол цілий рік.

Новини партнерів

Комментарии: