Антоніо Конте назвав гравців “Тотенхема” егоїстами та розкритикував керівництво клубу

Наставник “Тотенхему” Антоніо Конте назвав гравців своїх «егоїстами», додавши, що клуб не виграв нічого за 20 років під нинішнім власником після того, як його команда втратила перемогу проти “Саутгемптона”.

Embed from Getty Images

Шпори вели в рахунку 3-1 на 74 хвилині, відзначились Іван Перішіч, Педро Порро та Гаррі Кейн. Проте, Тео Уолкотт скоротив відставання через три хвилини, а Джеймс Вард-Проус реалізував пенальті в компенсований час. Матч завершився з рахунком 3-3 і позбавив «Шпор» трьох очок.

Якби “Тоттенхем” переміг, він випередив би “Манчестер Юнайтед” за третє місце в турнірній таблиці Прем’єр-ліги. Однак нічия означає, що «шпори» залишаються на четвертому місці – на одне очко нижче «Юнайтеда» і на два вище від «Ньюкасла», зігравши на дві гри більше, ніж їхні суперники з чотирьох найкращих.

Конте не стримався у своїй післяматчевій пресконференції.

«Проблема в тому, що ми показали, що ми не команда», — сказав Конте в ефірі BBC «Матч дня». 

«Нас 11 гравців. Я бачу егоїстичних гравців. Я бачу гравців, які не хочуть допомагати один одному, не грають серцем».

Потім Конте прицілився до вказівок клубу.

«Тут до цього звикли, не грати за щось важливе. Вони не хочуть грати під тиском. Вони не хочуть грати в стресі. Історія “Тоттенхема” така, 20 років є власники, і вони ніколи нічого не вигравали. Чому?

«Досі я намагався приховати ситуацію. За що ми можемо боротися в цей період, з таким настроєм, такою відданістю? За що? Сьоме? Восьме місце?

«Якщо вони хочуть продовжувати таким чином, вони можуть змінити менеджера, багато менеджерів, але ситуація не може змінитися. Повірте мені», – додав він.

Очікується, що Конте покине “Тотенхем” влітку.

Новини партнерів

Комментарии: