Зірка “Лідса” пропустить матчі збірної через травму

24-річний півзахисник Тайлер Адамс отримав м’язову травму на тренуванні цього тижня. Він пропустить майбутні ігри збірної США Ліги націй КОНКАКАФ проти Гренади та Сальвадора.

Embed from Getty Images

Тимчасовий тренер США Ентоні Хадсон зазнав передчасної невдачі напередодні останніх групових матчів Ліги націй КОНКАКАФ цього місяця , отримавши новину про те, що капітан команди Тайлер Адамс пропустить обидві гри через травму.

24-річний півзахисник отримав травму підколінного сухожилля під час тренування з “Лідс Юнайтед” цього тижня, і його виключили з гри на матч Прем’єр-ліги проти “Вулвз” , який відбувся в суботу.

 Він мав вилетіти до Сполучених Штатів після суботньої гри, щоб з’явитися в розташуванні своєї збірної, але замість цього продовжить реабілітацію в тренувальному комплексі Leed’s Thorp Arch.

“Лідс” не надав детальної інформації про ступінь травми Адамса і не уточнив, чи це розтягнення зв’язок, чи щось більш серйозне. Якщо пощастить, півзахисник встигне відновитися до першої гри після міжнародної перерви проти лідера « Арсеналу» 1 квітня.

Новини партнерів

Комментарии: