Ібрагімовіч може продовжити кар’єру в “Монці”

У Златана Ібрагімовича залишилося лише три місяці до кінця його контракту з “Міланом”, і “Монца” серйозно зацікавлена ​​в тому, щоб зробити йому пропозицію.

Embed from Getty Images

41-річний шведський ветеран повернувся до «россонері» у січні 2020 року на правах вільного агента та зіграв важливу роль в їхньому успіху в скудетто минулого сезону, будучи лідером у роздягальні та орієнтиром на полі.

У поточному сезоні Ібрагімович був обмежений лише 144 хвилинами в Серії А, пропустивши значну частину сезону через серйозну операцію на коліні, яка була проведена в травні минулого року.

Як повідомляє Даніеле Лонго з Calciomercato.com, Ібрагімович ще не готовий закінчити кар’єру і хоче продовжувати грати після цього сезону, але його контракт з “Міланом” швидко добігає кінця.

«Россонері» хочуть завершити сезон, перш ніж вирішити, давати чи ні шведу нову угоду, а тим часом «Монца» Сільвіо Берлусконі серйозно зацікавлена ​​в тому, щоб зробити пропозицію.

TuttoMercatoWeb стверджує, що Ібрагімовичу запропонували контракт на суму близько 1,5 мільйона євро без додаткових витрат.

Новини партнерів

Комментарии: