“Наполі”, “Айнтрахт” та кілька клубів АПЛ захоплюються талантом з “Феєнорда”

Кілька європейських команд наразі придивляються до нападника “Феєнорда” Сантьяго Хіменеса після видатного першого сезону в клубі з Еридивізі.

Embed from Getty Images

В Англії «Лестер», «Астон Вілла», «Брентфорд», «Брайтон» і «Крістал Пелас» є одними з тих, хто уважно стежить за Гіменесом протягом останніх кількох тижнів.

Клуби з Франції, Італії та Німеччини також залишаються зацікавленими, зокрема “Лілль”, “Айнтрахт” і “Наполі”.

Хіменес швидко адаптувався до голландської ліги, забивши 21 гол у цьому сезоні у всіх турнірах. Але саме його недавня форма – вісім голів в останніх 10 матчах і забиті м’ячі в шести виїзних іграх Ередивізі поспіль – привабила європейські гранди. 

Консенсус між деякими командами натякає на те, що Хіменес виграє від ще одного року в Еридивізі.. Але швидкий характер трансферного ринку може спонукати до потенційного кроку.

Хіменес вперше приєднався до «Феєноорда» в липні 2022 року, підписавши чотирирічний контракт, перейшовши з мексиканського «Крус Азул». Він процвітав під керівництвом нинішнього менеджера Арне Слота, працюючи в якості невикористаної заміни життєво важливого компонента стартової 11-ки.

Новини партнерів

Комментарии: