Хоакін оголосив пр завершення кар’єри в кінці сезону

Капітан і легенда “Бетіса” Хоакін Санчес попрощався з клубом свого серця на емоційній прес-конференції, оголосивши про завершення кар’єри.

Embed from Getty Images

Хоакін був представлений повній залі прес-центру, включаючи всю команду «Реал Бетіс», тренерський штаб, пресу, а також його родину та друзів.

Президент Анхель Аро представив 41-річного гравця в залі як найкращого капітана, якого міг мати «Реал Бетіс». Під час промови гравець намагався стримувати сльози.

«Як важко сказати «Я зайшов так далеко». Але момент настав».

«Як важко відпустити те, чим є все моє життя. Раніше було б скоро, а після – пізно. Я завжди шукатиму спосіб зробити свій внесок у команду свого життя».

«Після стількох років могли бути моменти, коли я помилявся, якщо це було так, я прошу вибачення. Але я ні про що не шкодую».

«Хоакін йде, а Бетіс залишається. Це вічне. Хай живе Бетіс!”, – сказав гравець у промові.

У Хоакіна ще залишилося дев’ять матчів за клуб, і він може стати гравцем Ла Ліги з найбільшою кількістю матчів в історії, якщо зіграє у восьми з них.

Іспанець провів 839 матчів за клуб, забив 112 голів і зробив 102 результативні передачі, до яких він також може додати 51 матч за збірну Іспанії, 4 голи і 4 асисти.

Він є рекордсменом за кількістю матчів за «Реал Бетіс» (521) і лише на 7 разів поступається рекорду матчів у Ла Лізі Андоні Субісаррета (622). Також він є двохкратним володарем кубку Іспанії у складі “Бетіса”

Новини партнерів

Комментарии: