“Арсенал” цікавиться Ляпортом з “Ман Сіті”

“Арсенал” виявляє інтерес до футболіста Емеріка Лапорта з “Манчестер Сіті”, проте “Манчестер Сіті” не має наміру продавати ще одного гравця “канонірам”.

Embed from Getty Images

За інформацією Фабриціо Романо, «Арсенал» розглядає можливість придбання захисника Емерику Лапорта, який на даний момент грає за «Манчестер Сіті». Лондонський клуб прагне підписати ще одного захисника після травми Юррієном Тімбером у матчі першого туру Англійської Прем’єр Ліги проти «Ноттінгем Форест».

За попередніми даними, Тімбер пошкодив хрестоподібну зв’язку коліна та очікується, що він пропустить кілька місяців. Тим не менш, “Манчестер Сіті” не планує продавати ще одного свого гравця в команду Мікеля Артети. Минулого літа «Арсенал» придбав двох гравців із «Манчестер Сіті», Олександра Зінченка та Габріеля Жезуса, які стали важливими членами складу.

Отже, Манчестер Сіті розглядає можливість запропонувати Емерику Лапорту інші варіанти для продовження його кар’єри. Контракт Лапорту з клубом діє до літа 2025 року. Він перейшов до «Манчестер Сіті» з «Атлетику» у січні 2018 року за 65 мільйонів євро. Минулого сезону він зіграв 24 матчі за свою команду та зробив одну результативну передачу.

Новини партнерів

Комментарии: