“Арсенал” планує продати ще декілька гравців до кінця трансферного вікна

Футбольний клуб “Арсенал” має намір реалізувати щонайменше шість футболістів із основного складу до завершення трансферного вікна. Повідомляється, що Арсенал планує відпустити не менше шести гравців з першої команди протягом поточного літа, відповідно до інформації від Football.London.

Embed from Getty Images

У списку перших кандидатів на трансфер знаходиться Фоларін Балогун, перехід якого в “Монако” очікується протягом найближчих двох днів.

Ще одним гравцем, якого клуб має намір розлучитися, є Роб Холдінг. Його послугами цікавляться “Бешикташ” та кілька іспанських клубів.

Майбутнє Нуну Тавареша в “Арсеналі” під питанням. Протягом літнього періоду на нього звертали увагу “Вольфсбург” та “Вердер”. Проте гравець висловив бажання залишитися в АПЛ.

Альбер Локонга також може залишити Арсенал. Його послугами цікавилися “Монако”, “Брайтон” та “Бернлі”, але поки що офіційних пропозицій не надійшло.

Ймовірно, що Ніколя Пепе та Седрік Соареш не продовжать контракти з “Арсеналом”. В обох гравців залишився рік контракту з лондонським клубом. Седрік Соареш привертає інтерес з боку іспанських та португальських клубів, тоді як Ніколя Пепе може перейти до Саудівської Аравії.

Новини партнерів

Комментарии: