Анонс та прогноз матчу відбору на чемпіонат Європи 2024 “Латвія” – “Вірменія”. 12.10.2024

Матч відбудеться 12 жовтня 2023 року о 19:00.

ratingbet

Збірна Латвії проведе матч на своєму полі проти національної команди Вірменії у сьомому турі відбіркового турніру до чемпіонату Європи 2024 року. Після п’яти зіграних матчів Латвія поки не зуміла здобути жодної перемоги і не зіграла внічию. Суперники на папері не залишають багато шансів команді Латвії, і єдина можливість для них заробити очки була в матчі проти Вірменії, але вони втратили перемогу, зрівнявши рахунок на 67-й хвилині і пропустивши вирішальний гол на 90+1-й хвилині. В іншому матчі з Туреччиною вони також виявили опір, але змарнували перемогу, пропустивши третій м’яч на останніх хвилинах гри.

Збірна Вірменії має хороші шанси вийти в основний етап турніру, посідаючи третє місце у групі D із 7 очками. Вони відстають від другого місця всього на 3 бали та мають у своєму складі якісних гравців, включаючи Наїра Тікнізяна та Едуарда Сперцяна, які успішно виступають у РПЛ. Збірна Вірменії розпочала кваліфікацію з перемог над Уельсом та Латвією, а потім зіграла внічию з Туреччиною.

Прогноз для цього матчу схиляється у бік Вірменії, пропонуючи коефіцієнт 1.90 на їхню перемогу. Перемога Латвії оцінюється коефіцієнтом 4.50, а нічия – 3.45. Ймовірно, враховуючи останні виступи Латвії, перемога Вірменії додасть інтриги у групі та допоможе їм наздогнати Туреччину у таблиці.

Новини партнерів

Комментарии: