Анонс та прогноз матчу 1/4 фіналу Ліги чемпіонів “Баварія” – “Арсенал”

Список учасників півфіналу Ліги чемпіонів буде остаточно визначений у середу. “Баварія” та “Арсенал” змагаються за одне з останніх місць у цьому раунді. Футбольні протистояння між Німеччиною та Англією завжди захоплюючі. Який клуб буде успішнішим цього разу.

Фото: arsenal.com

Баварія «чіплятиметься» за Лігу чемпіонів як за останній шанс зберегти обличчя

«Зірка Півдня», змінивши минулої весни Нагельсманна на Тухеля, могла відразу провалитися. Томас зумів швидко вилетіти і з кубка, і з Ліги чемпіонів, але тут його колись рідна дортмундська «Боруссія» буквально подарувала йому «срібну салатницю» – в останній момент сталася осічка суперника. Цього разу навіть «Штутгарт» може посісти 2 місце в Бундеслізі, а «Байєр» виграє трофей. Також доцільно згадати провал 0:3 у боротьбі з “Баварією” в Суперкубку і достроковий виліт, через поразку від “Саарбрюккена”, в Кубку країни. «Лаціо» міг повністю «розвалити» наставника «Баварії», але, впевнено вигравши перший матч 1/8 фіналу на домашній арені, італійський клуб розгромно поступився Кейну і компанії у грі-відповіді. Боротьба з англійським грандом почалася краще – той поєдинок завершився нічиєю 2:2.

«Арсенал» зумів закріпитися на завойованих сезоном позиції

«Каноніри» після тривалого застою «вистрілили» рік тому. Вони програли боротьбу за титул “Манчестер Сіті”, але досягли свого найкращого результату з часів Венгера, посівши 2 місце. І, що найголовніше, вони, підсилившись низкою розумних гравців на чолі з Хаверцем і Райсом, залишаються серед лідерів Прем’єр-ліги, маючи шанси навіть на чемпіонський титул. При цьому повернення в Лігу чемпіонів поки що також вдале. Все ж варто зробити деякі застереження: груповий етап підопічні Мікеля Артети подолали без явних проблем, а ось 1/8 фіналу вдалося подолати лише завдяки сейвам Рая – у післяматчевій серії зазнав поразки «Порту». Протистояння з «Рекордмайстером» почалося на рідному полі. Там команда, відкривши рахунок, у підсумку «вирвала» мінімум нічию 2:2.

Попередні стикові матчі

У плей-офф Ліги чемпіонів клуби зустрічалися 5 разів. А представник Німеччини незмінно йшов далі.

Прогноз

Німецький клуб отримує невелику перевагу в наступній битві, але нудно точно не буде. Чекаємо «тотал: понад 2,5» (коефіцієнт: 1,65).

Новини партнерів

Комментарии: