Премьер-лига Украины. 4-й тур. «Карпаты» – «Заря». Послематчевая пресс-конференция

Юрій Дудник, головний тренер “Зорі”:

– Що тут коментувати? Ви самі все бачили. Якщо будуть питання – то відповім.

– “Зоря” активно почала, а потім підсіла. У чому причина?

– Думаю, що гол нас надломав. Гравці ще не вміють тримати удар, ми після голу розсипаємося. Так само було у матчі проти “Оболоні”. Два м’ячі пропустили після власних обрізок. Чому так сталося – будемо дивитися, розбиратися.

– Чому ви замінили Мілька і де Цимакурідзе?

– Мілько травмувався, а Цимакурідзе в понеділок пройде медогляд в словацькому клубі “Жиліна”. Якщо все буде нормально, він там залишиться.

– З якими почуттями ви до Львова повернулися? Все ж ви тут грали…

– Зараз в голові не те, що було у Львові, а що в команді відбувається. А щодо Львова… Місто приємне, гарне, акуратне, до Євро готується… По дорогах помітно (сміх в залі).

Олег Кононов, головний тренер “Карпат”:

– Звісно ж приємно перемагати, тим паче вдома. Давно вже не забивали стільки голів вдома. Робити на власному полі це вдвічі приємніше. Судячи з першого тайму гра далася нам дуже непросто, суперник серйозно виглядав. Але по перерві нам вдалося зламати опір “Зорі” і ми добилися переваги в усіх компонентах гри.

– Ви планували випускати Батісту, якби рахунок не був би 2:0?

– Так, планував. Не на весь тайм, звичайно.

– Перед пенальті сперечалися Батіста і Федецький. Добре, що все добре закінчилося, але все ж, хто, за вашою установкою, мав би пробивати?

– Власне, цих гравців на полі вже не було (сміх в залі). Хлопці прийняли ситуативне рішення.

– Батіста забив два голи, Кузнецов – один. Кого будете ставити на наступну гру?

– Буде мене голова від цього боліти… Для підготовки до наступного матчу ще є цілий тиждень. Ми працюватимемо і побачим, хто буде готовий краще. Не виключено, що вони обоє гратимуть.

Источник: UA-Футбол

Новости партнеров

Комментарии: