Telegraph: “Зінченко став одним із лідерів роздягальні “Арсеналу”

Британське видання Telegraph опублікувало статтю, в якій говориться, що Олександр Зінченко став одним із лідерів роздягальні “Арсеналу”, він найчастіше бере слово.

Embed from Getty Images

“З першого дня у лондонському клубі українець твердив товаришам по команді, що “Арсенал” може виграти чемпіонський титул.

З моменту поновлення АПЛ Олександр показує чудові виступи. Це пов’язано з важкою роботою, яку він зробив у перерві, пов’язаній із ЧС-2022. У цей період він скористався можливістю повністю залікувати травму.

Під час останнього збору в Дубаї Зінченко вкотре продемонстрував свою працездатність. У нього насправді було 3 сеанси на день з фізіотерапевтами “канонірів”.

Медичний персонал вважає, що зараз він знаходиться у кращій фізичній формі.

Мікель Артета відіграв головну роль у переході українця до “Арсеналу”. Вони дуже добре знали один одного з часу спільної роботи в Манчестер Сіті і дуже хотіли знову працювати разом.

Саме наставнику “Арсеналу” спала на думку ідея зробити Зінченка захисників. Останній грав як атакуючий півзахисник, коли він прибув до “Ман. Сіті”.

Артета хотів, щоб Зінченко став лівим захисником, який би йшов у центр, володіючи м’ячем. Ідею, яку схвалив головний тренер “міщан” Хосеп Гвардіола.

Олександр завжди був вдячний Артеті. Вони завжди мали дуже міцні стосунки, і обидва хотіли скористатися можливістю знову попрацювати разом.

Поза полем українець та його родина швидко освоїлися в лондонському житті. Їхній новий будинок подобається їм, а спортзал у квітах “Арсеналу”, який був встановлений там, захопив “канонірів”.

Він також був дуже щедрий до людей, які постраждали від війни в Україні, надіславши багато пожертвувань.

Багато хто також захоплювався його сміливістю критикувати російське вторгнення на BBC”, – йдеться в публікації.

У поточному сезоні Зінченко зіграв за лондонський клуб 14 поєдинків у різних змаганнях та зробив один асист.

Новини партнерів

Комментарии: