АПЛ назвала претиндентів на звання тренера місяця

Четверо менеджерів, які досягли фантастичних результатів у березні, були номіновані на нагороду Manager of the Month в англійській Прем’єр-лізі.

Embed from Getty Images

У список кандидатів увійшли Мікель Артета (“Арсенал”) , Роберто Де Дзербі (“Брайтон”) , Унай Емері (“Астон Вілла”) та Пеп Гвардіола (Манчестер Сіті”).

Артета може виграти нагороду вчетверте в цьому сезоні та шосту загалом, після того, як привів «Арсенал» до ідеального стану. Каноніри виграли всі чотири матчі цього місяця та забили 14 голів.

Італієць Де Дзербі привів «Брайтон» до березня без поразок, здобувши дві перемоги з трьох матчів, у тому числі перемогу над «Вест Гемом» (4-0) і перемогу над «Крістал Пелас» (1-0). , піднявши їх на сьоме місце в таблиці, щоб збільшити їхні надії на європейську кваліфікацію.

Команда Емері «Астон Вілла» пропустила лише один гол за місяць, та вже знаходиться за крок до верхньої половини. “Вілла” обіграла “Крістал Пелас” і  “Борнмут” та зіграла у нічию 1:1 з “Вест Хемом”.

“Манчестер Сіті” під керівництвом Гвардіоли виграв обидва свої матчі, зберігаючи чисті ворота в обох випадках, включаючи перемогу з рахунком 2-0 над претендентами, що входять до чотирьох лідерів “Ньюкаслом”.

Новини партнерів

Комментарии: