Ісак – претендент на звання гравця місяця в АПЛ

Шість гравців увійшли до списку на отримання нагороди гравця місяця в англійській Прем’єр-лізі.

Embed from Getty Images

Серед номінантів:

  • Александр Ісак (“Ньюкасл”)
  • Алексіс Мак Аллістер (“Брайтон”)
  • Леандро Троссар (“Арсенал”)
  • Тайрон Мінгс (“Астон Вілла”)
  • Букайо Сака (“Арсенал”)
  • Мохамед Салах (“Ліверпуль”)

Ісак забив три голи у двох матчах, відкривши рахунок у перемозі над «Вулверхемптоном» з рахунком 2-1 та дубль в перемозі з рахунком 2-1 над «Ноттінгем Форест».

Мак Аллістер брав безпосередню участь у трьох голах, забиваючи та асистуючи у домашній перемозі 4-0 над “Вест Гемом” , а потім забиваючи в нічийному матчі 2-2 проти “Лідса”.

Троссар оформив п’ять асистів. Три з них відбулися під час перемоги над «Фулхемом» з рахунком 3:0 , а також він забив голи проти «Евертона» та «Крістал Пеласу».

Мінгс вплинув на обидва матчі в кінцівці, оскільки «Астон Вілла» мала поразку протягом місяця. Він зіграв два чистих матчі, а також зробив результативну передачу в перемозі над “Борнмутом” (3-0).

Сака розпочав місяць із гола та результативної передачі в перемозі над «Евертоном» з рахунком 4:0 , а наприкінці березня забив три голи проти «Крістал Пелас».

Салах забив п’ять голів у березні. Він забив у переможному матчі над «Вулверхемптоном» з рахунком 2:0 , перш ніж створив знамениту перемогу над «Манчестер Юнайтед» з рахунком 7:0, де забив два голи та віддав дві результативні передачі.

Новини партнерів

Комментарии: